• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte patlıcan tüketimi

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
588
152
33
Merhaba hanımlar 19 haftalk hamileym, bu aksam iki bcuk karnıyarık yedm . Gebelikte patlıcan cok zararlı diyorlar bazı sitelerde ve cevremde duydum erken dogum dusuk kalp atimi durmasi vs cok endise oldum.

Merhaba hanımlar 19 haftalk hamileym, bu aksam iki bcuk karnıyarık yedm . Gebelikte patlıcan cok zararlı diyorlar bazı sitelerde ve cevremde duydum erken dogum dusuk kalp atimi durmasi vs cok endise oldum.
Ben çok yedim 38. haftamdayım neden zararı olsun ki bi sebzenin?

Patlıcan delisiyim hamileliğin başından beri de sayısız yedim her türlüsünü bişey olmaz korkmayın

Cok tesekkr ederm icim rahatladi braz
İnstagramda bir doktordan dinlemiştim günlük porsiyon dışına çıkmadıkça tehlikeli denilen besinler, tehlike yaratmaz diyordu. Yani oturup 1 kilo yerseniz olabilir ama bu mümkün değil tabii. İçinizi ferah tutun rica ederim

Back
X