Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar 19 haftalk hamileym, bu aksam iki bcuk karnıyarık yedm . Gebelikte patlıcan cok zararlı diyorlar bazı sitelerde ve cevremde duydum erken dogum dusuk kalp atimi durmasi vs cok endise oldum.
Merhaba hanımlar 19 haftalk hamileym, bu aksam iki bcuk karnıyarık yedm . Gebelikte patlıcan cok zararlı diyorlar bazı sitelerde ve cevremde duydum erken dogum dusuk kalp atimi durmasi vs cok endise oldum.
İnstagramda bir doktordan dinlemiştim günlük porsiyon dışına çıkmadıkça tehlikeli denilen besinler, tehlike yaratmaz diyordu. Yani oturup 1 kilo yerseniz olabilir ama bu mümkün değil tabii. İçinizi ferah tutun rica ederim