- 18 Kasım 2015
- 193
- 90
- 98
- 36
- Konu Sahibi milonguera
-
tatlım yanlış yönlendirmiyim ama hamileliğimde o kadar patlıcanla ilgili yemek yedim ki :) hala hamileysem demek ki yok öyle bir şey :)Her seyden korkar oldum yok icinde bitkisel hormonlar varmis da dusuge sebep olabilirmis fln diye duydum korktum..
hahah ay kıyamam tatlım❤♡❤♡❤♡ yok mu patlıcan evdeAdacayi haric herşeyi yiyip iciyorum. Allah in izniyle hicbsy olmaz. Zararinida duymadim hic. Cok severim patlicani. Canm cekti bak simdi... avcumu yalicam vallahi :)
Varda evdeki herkes ben haric oruc :) bende guya oruc tutmicm dedm ama kmse bsy yemiyo icmiyo diye bende yemeden bekliyorum bi su iciyorum aclktan olcem ya :)hahah ay kıyamam tatlım❤♡❤♡❤♡ yok mu patlıcan evde
ya tatlım yesene❤♡❤♡❤♡ ne olacak sanki sen hamilesin . yiyip iç . çok yanlış yapıyorsun bak iki canlısın sen❤♡❤♡❤♡Varda evdeki herkes ben haric oruc :) bende guya oruc tutmicm dedm ama kmse bsy yemiyo icmiyo diye bende yemeden bekliyorum bi su iciyorum aclktan olcem ya :)
Öyle yapma kuzum bebeğini besle aç bırakma onlar için oruç tutmuyoruz sonuçtaVarda evdeki herkes ben haric oruc :) bende guya oruc tutmicm dedm ama kmse bsy yemiyo icmiyo diye bende yemeden bekliyorum bi su iciyorum aclktan olcem ya :)
ya tatlım yesene❤♡❤♡❤♡ ne olacak sanki sen hamilesin . yiyip iç . çok yanlış yapıyorsun bak iki canlısın sen❤♡❤♡❤♡
Öyle yapma kuzum bebeğini besle aç bırakma onlar için oruç tutmuyoruz sonuçta
kız deliAyy haklisinz yaa ben bsyler yiyim bari karnm gurulduyo zaten :)
Yiyorum yaa dunya varmiskız deligit karnını doyu hemen ❤♡❤♡❤♡
niye yememezlik yaptın da ye tatlım afiyet bal şeker olsun❤♡❤♡❤♡Yiyorum yaa dunya varmis
Heheh sagol canmmm sizde yiyin ac durmayin :) snn bebiste baya buyumus masallah kuzuyaniye yememezlik yaptın da ye tatlım afiyet bal şeker olsun❤♡❤♡❤♡
ben yemem mi kız açlıktan ölürüm yemezsemHeheh sagol canmmm sizde yiyin ac durmayin :) snn bebiste baya buyumus masallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?