- Konu Sahibi nergis1208
gebelikte pıhtılaşma sorunu için hibor 3500 kullanan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bana da doktorum hibor verdi siz faydasını gördünüz mü gebeliğinizin sonuna kadar mı kullandınız yoksa değiştirdiniz mi teşekkür ederimmerhaba, ben de 5 haftalık hamileyim ve doktorum bana da HİBOR iğne verdi, ama çok yakıyor. yaparken çok canım acıyor,ben göbekten yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
siz hibor dan memnun kalınız mı acaba?gebelikte pıhtılaşma sorunu için hibor 3500 kullanan varmı
merhaba, ben de 5 haftalık hamileyim ve doktorum bana da HİBOR iğne verdi, ama çok yakıyor. yaparken çok canım acıyor,ben göbekten yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben de bugün başladım bu iğneye biraz yakıyor 5 dk. falan.Nerede saklıyorsunuz kızlar buzdolabının kapağında mı bu iğneyi?merhaba bana da doktorum hibor verdi siz faydasını gördünüz mü gebeliğinizin sonuna kadar mı kullandınız yoksa değiştirdiniz mi teşekkür ederim
ben normal dışarda güneş görmeyen bir yerde kutusunda saklıyorum..eczacı ya da doktor dolapta saklayın demedi..Ben de bugün başladım bu iğneye biraz yakıyor 5 dk. falan.Nerede saklıyorsunuz kızlar buzdolabının kapağında mı bu iğneyi?
Teşekkür ederim cnm cevabınn içinben normal dışarda güneş görmeyen bir yerde kutusunda saklıyorum..eczacı ya da doktor dolapta saklayın demedi..
gebelikte pıhtılaşma sorunu için hibor 3500 kullanan varmı
Hangi genlerinizde sorun varBen clexane 0.6 kullanıyorum günde 2 defa.
Hibor da aynı işe mi yarıyor hangisi daha iyi acaba ?
PAI4GG yanlış hatırlamıyorsam homozigotHangi genlerinizde sorun var
Bende de o gen sıkıntı bide MTHFR-C677T homozigot sorunum var.PAI4GG yanlış hatırlamıyorsam homozigot
Ben de kanama yaşayınca coraspin i bıraktım. Prednol ve estrofem niye kullanıyorsun kiselamlar. bende hibor 3500, progestan,coraspin, prednol, folbiol, estrofem kullanıodum benm de gecen kanamam olunca doktor coraspini bıraktırdı diğerlerine devam ediyorum. ama bana test yapmadan verdi bu ilaçları ya kafam karışıyo o yüzden