gebelikte pıhtılaşma sorunu için hibor kullananlar

merhaba, ben de 5 haftalık hamileyim ve doktorum bana da HİBOR iğne verdi, ama çok yakıyor. yaparken çok canım acıyor,ben göbekten yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz?

merhaba, ben de 5 haftalık hamileyim ve doktorum bana da HİBOR iğne verdi, ama çok yakıyor. yaparken çok canım acıyor,ben göbekten yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
merhaba bana da doktorum hibor verdi siz faydasını gördünüz mü gebeliğinizin sonuna kadar mı kullandınız yoksa değiştirdiniz mi teşekkür ederim

merhaba bana da doktorum hibor verdi siz faydasını gördünüz mü gebeliğinizin sonuna kadar mı kullandınız yoksa değiştirdiniz mi teşekkür ederim
Ben de bugün başladım bu iğneye biraz yakıyor 5 dk. falan.Nerede saklıyorsunuz kızlar buzdolabının kapağında mı bu iğneyi?

Ben de bugün başladım bu iğneye biraz yakıyor 5 dk. falan.Nerede saklıyorsunuz kızlar buzdolabının kapağında mı bu iğneyi?
ben normal dışarda güneş görmeyen bir yerde kutusunda saklıyorum..eczacı ya da doktor dolapta saklayın demedi..

gebelikte pıhtılaşma sorunu için hibor 3500 kullanan varmı

mrb cnm bende kullanıyorum bu iğne çok acıtıyor ya :( resmen ağlıyorum koldan yaptım acayip ağrıdı siz ne kadar süre vurdunuz değiştirme gibi bişey oldumu ilacı uzun zaman geçmiş umarım okursunuz :)

Banada doktor hibor yazmıştı , hamile kalmadan önce kullanmam lazımmış , gebelik düşünüyorum ama bu iğne çok can yakıyo tavsiyesini paylaşacak kimse yok mu?

ARYA2015, post: 40412607, member: 628673"]Banada doktor hibor yazmıştı , hamile kalmadan önce kullanmam lazımmış , gebelik düşünüyorum ama bu iğne çok can yakıyo tavsiyesini paylaşacak kimse yok mu?[/QUOTE]
Arya2014
: 628673"]Banada doktor hibor yazmıştı , hamile kalmadan önce kullanmam lazımmış , gebelik düşünüyorum ama bu iğne çok can yakıyo tavsiyesini paylaşacak kimse yok mu?[/QUOTE]
Arkadasim ben fraksiparini kullaniyordum

Canım ben geçen haftaya kadar fraksiparin kullanıyordum.ancak zor temin edince doktorum hibor 3500 le degistirdi.keske degismeseydi.bu biraz canımı yakıyo. Ama napalim dayanicaz artik

Hibor 3500 le ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim. İşe yaradı mı . Benim MTHFR-C677T homozigot. Coraspin ve Hibor3500 verdi doktor. Biraz kanama olunca coraspini bıraktım. Sadece Hibor3500 kullanıyorum

Ben clexane 0.6 kullanıyorum günde 2 defa.
Hibor da aynı işe mi yarıyor hangisi daha iyi acaba ?

selamlar. bende hibor 3500, progestan,coraspin, prednol, folbiol, estrofem kullanıodum benm de gecen kanamam olunca doktor coraspini bıraktırdı diğerlerine devam ediyorum. ama bana test yapmadan verdi bu ilaçları ya kafam karışıyo o yüzden

selamlar. bende hibor 3500, progestan,coraspin, prednol, folbiol, estrofem kullanıodum benm de gecen kanamam olunca doktor coraspini bıraktırdı diğerlerine devam ediyorum. ama bana test yapmadan verdi bu ilaçları ya kafam karışıyo o yüzden
Ben de kanama yaşayınca coraspin i bıraktım. Prednol ve estrofem niye kullanıyorsun ki

Back
X