Gebelikte plasentanın aşağıda olması

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.664
2.057
83
32
Selam arkadaşalr. 16 haftalık hamileyim. Bugün doktorum plasentanın aşağıda olduğunu söyledi . Yukarı çıkacaktır ve çıkarken kanama yaşayabilirsin dedi. Bunları normal bir şekilde söylediği için o an pek takmadım. Ama gelşp internetten baktığımda insanlar riskli olduğunu vs yazmış ve korkmaya başladım. Doktorum dikkat et vs twrzı bir şey de söylemedi . Şimdiye kadar çok şükür herhangi bir kanamam olmadı. Aynı durumu yaşayıp sağlıklı sürecini tamamlayan arkadaşlar var mı bana moral olur :(

Selam arkadaşalr. 16 haftalık hamileyim. Bugün doktorum plasentanın aşağıda olduğunu söyledi . Yukarı çıkacaktır ve çıkarken kanama yaşayabilirsin dedi. Bunları normal bir şekilde söylediği için o an pek takmadım. Ama gelşp internetten baktığımda insanlar riskli olduğunu vs yazmış ve korkmaya başladım. Doktorum dikkat et vs twrzı bir şey de söylemedi . Şimdiye kadar çok şükür herhangi bir kanamam olmadı. Aynı durumu yaşayıp sağlıklı sürecini tamamlayan arkadaşlar var mı bana moral olur :KK43:
Benim ablamada aynısını soylemisti doktor hiç sorun olmadı kanama falan yasamadi

Bende aynı durumu yaşıyorum canım. Bakalım inşallah yukarı çıkar. Benim lekelenmelerim oluyor.

Aşağıda derken rahim ağzında demek istedi sanırım. Benim de öyleydi 22. Haftada çıktı yukarı hiçbir sorun yaşamadım.

Aşağıda derken rahim ağzında demek istedi sanırım. Benim de öyleydi 22. Haftada çıktı yukarı hiçbir sorun yaşamadım.
Çok şükür çok sevindim. İnşallah bizlerin de öyle oluyor. Bugün kanamam var az da olsa yine. Yatak ıstırahati verdi doktor. 3 haftadır yatıyorum.

Tek problemi normal doğuramamak demişti doktorum sezaryen doğuracaksın eğer çıkmazsa demişti korkmayın Allahın izniyle bişeycik olmaz☺️

Selam arkadaşalr. 16 haftalık hamileyim. Bugün doktorum plasentanın aşağıda olduğunu söyledi . Yukarı çıkacaktır ve çıkarken kanama yaşayabilirsin dedi. Bunları normal bir şekilde söylediği için o an pek takmadım. Ama gelşp internetten baktığımda insanlar riskli olduğunu vs yazmış ve korkmaya başladım. Doktorum dikkat et vs twrzı bir şey de söylemedi . Şimdiye kadar çok şükür herhangi bir kanamam olmadı. Aynı durumu yaşayıp sağlıklı sürecini tamamlayan arkadaşlar var mı bana moral olur :(
Merhaba Nasıl devam etti gebeliginiz acaba bana da 15. Haftada plesanta aşagıda dedi ama herhanhi bi önlem almamı yatmamı söylemedi inşallah düzelir bir sonraki kontrolüme kadar

Ben 37. Haftada suyumun gelmesi ile acil sezeryana alındım plasenta aşağıdaydı. Bu durumlarda hızlı hareket etmek gerek. Ama yukarı da çıkabilir.

Ayyy neler çekmişim 😌😌😌😌
37 ye kadar kanamayla mı devam etti benim ilk kızımda 37. Haftada dogdu o zamana kadar beklerse çok şükür derim ama işte plesantanın aşagıda olmasından dolayı çocugun gelişimide yavaş olabilirmiş sizin süreciniz nasıl oldu acaba inşşallah. Saglıcakla almışsınınızdır bebeginizi kucagınıza

Merhaba Nasıl devam etti gebeliginiz acaba bana da 15. Haftada plesanta aşagıda dedi ama herhanhi bi önlem almamı yatmamı söylemedi inşallah düzelir bir sonraki kontrolüme kadar
20. Haftadan sonra yukarı çıktı plasenta bi sokıntı yaratmadı bende . Hiçbir şey yapmadık ek olarak. Son haftalarda da plasenta bebeğin boynuna dolandı. Çok şükür yine hi sıkıntı olmadı endişe etmeyin sizde . Sonradan yuksrı çıkıyor

37 ye kadar kanamayla mı devam etti benim ilk kızımda 37. Haftada dogdu o zamana kadar beklerse çok şükür derim ama işte plesantanın aşagıda olmasından dolayı çocugun gelişimide yavaş olabilirmiş sizin süreciniz nasıl oldu acaba inşşallah. Saglıcakla almışsınınızdır bebeginizi kucagınıza
Kanama 25. Hafta civarı kesildi. Amw bebek çok aşağıdaydı. Çıkışa 1 cm falandı. Tam sezeryan olacağım gece su geldi. Bebek makat geliş pozisyonunda olduğu için ayaktan çıkmak üzereymi ama hemen ameliyat ile sağlıklı doğdu çok şükür. 4-5 saat kuvözde kalıp yanıma getirdiler sonra.

Merhaba başıma gelmedi bilmiyorum fakat doktorunuz riskli bir durum yok dediyse yoktur her kadının yaşadığı hamilelik ve sağlık durumları farklı internette öksürüyorum yazsanız kanser teşhisi konuyorlar 😅 herşeyi internetten araştırıp bebeğinize de kendinize de stres yaşatmayın sağlıkla kucaklayın 🌸

Back
X