E eres Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 41 3 86 Çankırı 12 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #1 kızlar böyle bir problem yaşayan oldumu.ne yaptınız:çok üzgünüm:
hale87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2008 420 2 96 Düzce 12 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #2 eres .!.: kızlar böyle bir problem yaşayan oldumu.ne yaptınız:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... allaha şükür benim böyle bir problemim yok canım.doktoruna danışsaydın.geçmiş olsun bu aradaa.s.
eres .!.: kızlar böyle bir problem yaşayan oldumu.ne yaptınız:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... allaha şükür benim böyle bir problemim yok canım.doktoruna danışsaydın.geçmiş olsun bu aradaa.s.
Chefemine Nirvana Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 1.087 1 683 48 13 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #3 valla canım benim gebelikten sonra yaşadım dondurdu doktorum geçmiş olsun senin başına şimdimi geldi ya üzüldüm bak
valla canım benim gebelikten sonra yaşadım dondurdu doktorum geçmiş olsun senin başına şimdimi geldi ya üzüldüm bak
mysever Nirvana Kayıtlı Üye 1 Şubat 2008 541 7 643 38 İstanbul 13 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #4 cnm aynı sorun doğuma yakın görümcemde yasadı dr doğumdan sonra kendiliğinden gecer dedi sonra bidaha kontrol ettirmedi gectimi gecmedimi die ama bir problem yasamadı
cnm aynı sorun doğuma yakın görümcemde yasadı dr doğumdan sonra kendiliğinden gecer dedi sonra bidaha kontrol ettirmedi gectimi gecmedimi die ama bir problem yasamadı
I irem tuana Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2008 163 0 96 İstanbul 13 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #5 canım benımde olmustu dogumdan sonra kendılıgınden gectı bısey olmaz korkma
AnlamadanDinlemeden HayaT BeNimLe GüSeL :)) Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 11.617 27 206 Diğer 13 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #6 Konu eski bir konu sanırım arkadaşımız çözmüştür bi şekilde. Sanırım gebelikte yaraya müdahale edilmiyor. En iyisi gebe kalmadan önce yaranın ilaçla yada diğer yöntemlerle yok edilmesi.Çünkü bebeğe zarar verebilir enfeksiyon. Benim vardı ben hamilelikten bi kaç ay önce yaktırmıştım.
Konu eski bir konu sanırım arkadaşımız çözmüştür bi şekilde. Sanırım gebelikte yaraya müdahale edilmiyor. En iyisi gebe kalmadan önce yaranın ilaçla yada diğer yöntemlerle yok edilmesi.Çünkü bebeğe zarar verebilir enfeksiyon. Benim vardı ben hamilelikten bi kaç ay önce yaktırmıştım.
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 7 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi eres #7 Konu tekrarı,lütfen verdiğim linkten paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...vi-ve-tercubesi-olanlarin-paylasim-alani.html yerimseniben Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2008
Konu tekrarı,lütfen verdiğim linkten paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...vi-ve-tercubesi-olanlarin-paylasim-alani.html yerimseniben