Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba,
gebelikte rahim icinde kanama alani olusan var mi? bebege etkisi nedir ve neden olusur? bilgisi tecrubesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.
8 haftalık hamileyim bende vardı doktor iğne verdi hafta bir yaptırıyorum ve hep yattım sadece yemek yaptım 12. Haftaya kadar iğne olucam geçti çok şükür ama risk için iğne oluyorum
cok gecmis olsun, benim devam ediyor henuz 5. haftamdayim, hic igne vurulmadim progestan kullaniyorum. ins benimki de gecer. rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin
olusma gerekcesi neymis bilginiz var mi?
Oluşma gerekçesini bilmiyorum ama ablamda vardı kanama alanı, bazen kanamalarıda oluyordu. Bol bol dinlendi ve progestan kullandı. Bi süre sonra bebek büyüdükçe kayboldu zaten
Merhaba bende de var,azalmis gorunuyor insallah tamamiyle gider,progestan vermisti azaldigi icin gunde 1'e dusurdu..Istirahat etmeye ve kendinizi yormamaya ozen gosterin,hatta munkunse is yapmayin ve uzanin
Merhaba şuan aynı sorunu yaşıyorum 7 haftada biranda ağrısız sızısız kanamam oldu şuan 9 haftadayız doktor iğne birde progestan verdi vajinal kullanıyorum bügün tekrar gittim hala devam ediyor dedi sizin ki ne kadar sürede geçti inşallah sağ Salim alırsınız bebeğinizi kuracağınıza