- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
3 aylik gebelikte Rahim asagida mi yoksa yukarda mi olur adil Cvpler misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki suanda yani asagidadir diyosunuz oyle degil miBüyükçe yukarı çıkıyo bende öyle oldu. Bebeğin hareketlerini ilk hissettiğimde hep çok altta hissediyodum kasıkların da altında
Ya yok ben bebek bekledigimden değil ben 3 ay önceiliskiye girdim iliskiden 43-44 gun sonra da test yaptım 6 tane negatif cikti hepsi birde 2 gun once yaptim yine negatif çıktı ama karnım şiş hamile gibi duruyorum benimde en basit yol rahim geldi aklima anlamam için bu arada regli oldum fakat kan miktari önceki reglilerime gore azdı az kanamam oluyo araliktan beride 3 ve 4 gün önce geldi adetlerim ondan sormustumAynen öyle korkmayın bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo 5. aydan sonra
Ayy bende hamilesiniz sandımdeğilsiniz o zaman korkmayın şişkinliğin sebebi ödem olabilir. Ayrıca o rahim aşağıya inince adet olma meselesi yanlış. Benim aşağıdaydı adet olcam sandım hamileymişim
Ya valla bilemedim ileri ittirince bi sertlik var bende de suanAyy bende hamilesiniz sandımdeğilsiniz o zaman korkmayın şişkinliğin sebebi ödem olabilir. Ayrıca o rahim aşağıya inince adet olma meselesi yanlış. Benim aşağıdaydı adet olcam sandım hamileymişim
Hyr karnım uzun zamandir sis goguslerimde öyle ondan insan supheleniyor cunku karnim eski hamile gore daha şişOfff o kadar test yap negatif çıksın üstüne adet ol ama karnım şişti hamileyim diye düşün bazen bu kadınlarımızı anlamıyorum gerçekten kaçıncı yüzyıldayız taş devrindemiyiz ya![]()
Halime göre*Hyr karnım uzun zamandir sis goguslerimde öyle ondan insan supheleniyor cunku karnim eski hamile gore daha şiş
Kilo almış olabilirmisinHyr karnım uzun zamandir sis goguslerimde öyle ondan insan supheleniyor cunku karnim eski hamile gore daha şiş
Ya ben kilo alan biri değilim ha tabi olmayacak diyede kaydi yokta işte istemiyorum bu gebeligi ondan da telaş varKilo almış olabilirmisinkarnım düm düzdü 2ay içinde kilo aldım ve 4aylık hamile gibi karnım var şuan evli olduğum halde karnım şişti hamilemiyim diye düşünmedim
yapma allah aşkına hamile falan değilsin
![]()