gebelikte red pepper (zayıflama hapı):(((((

sedaestetisyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
56
9
86
İstanbul
kızlar gebe olduğumu yeni öğrendim,tam 4 gün red pepper bibier hapını kullanmıştım ,öğrenir öğrenmez bıraktım ama bi sorun daha var gebe olduğumu öğrenene kadar günde bir pakette sigara içtim((yarın doktordan randvu aldım hemen gidip kontrol ettirmek istiyorum gerçi şimdiden bişey belli olur mu bilmiyorum ama....çok korkuyorum bebeğime bişey olur diye :çok üzgünüm:

regli gecikmesine kadar olan süreçte bebek sadece bir kaç hücreden oluştuğu için ya hep ya hiç kuralı geçerlidir.. eğer o kullandığın ilaçlar ve sigara bebeğe bişey yapsaydı zaten hamile olduğunu haberin olmadan regliyle atılırdı.. gerçi reglinin ne kadar geçtiğini yazmamışsın ama ben yeni haber aldım diyince reglin yeni geçti diye düşündüm.. kaç gün gecikti reglin?

bende bebeğimden habersiz sigara ve alkol kullanımım olmuştu. ki kist olduğundan kızımı 2.5 aylıkken farkettik..
Allah a çok şükür sağlığımız yerinde dilerim sende kuzunu sağlıkla kucağına alırsın..

bende hamile olduğumu bilmeden 6.haftaya kadar bir paket sigara içtim ama şu ana kadar bebekte bie anomali yok umarım bbundan sonrada olmaz içini ferah tut allaha emanet ....

annemde hamile oldugunu bilmiyordu yası ileriydi ve kuzenim o dönemde hastanede yatıyordu ve vefat etti bu süreç 5 ay kadar sürdükü bunun yaklaşık 11 haftasında annem hamileymiş bu süreçte çok koşturdu şeker ilacı ve sakinleştiriciler aldı normalde düşük yaparken annem bu sefer farketmedi bile içinizi ferah tutun inş bişi olmaz :)

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim,beni biraz yatıştırdınız,umarım bişey olmaz bebeğime:)bu arada HARPY reglimin ne kadar geciktiğini sormuşsun;en son mayıs 27 de regl olmuştum,haziranın 29 una kadar bekledim belki birkaç günlük gecikme olmuştur diye,29 akşamıda test yaptım hamile olduğumuda ogün öğrendim,yani şuan yaklaşık 6 haftalık falan hamileyim ,bakalım yarın doktor ne diyecek...

doktor bi sorun yok dedi,ama bebeğim 5 haftalıkmış yani yumurtlamam geç olmuş sanırım,çünkü reglime göre 6 haftalık olması gerekirdi,haftaya tekrar gidicez,gelişmesine bakıcaz...sigarayı çok azalttım ama bırakamadım,hem içiyorum hem kahroluyorum nasıl bişey bu böyleeemafoldumben gerçi günde 1 paket içerken şimdi 5 tane falan içiyorum ama yinede içmemem gerektiğini bile bile içmek kötü hissettiriyor

10.haftadan sonra sigarada dahil herşeyden tiksiniliyor ama kimiside tam tersi külü bile yemek istediğini o kadar aşerdiğini söylüyor dilerim sen onlardan olmazsın sağlıkla..

umarım tiksinirim dediğiniz gibi,aslında eskisine nazaran sanki çok keyif alarak içmiyor gibiyim,çünkü günde 5 e indirdiğimde her sigaradan keyif ala ala içmem gerekir.öyle hissetmiyorum.belkide içmemek zorunda olmak isteğimi arttırıyordur.hani yasakların çekici olması gibilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…