• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte rozasea hastalığı

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
44
-8
6
22
Yüzüm kıpkızarık kızarıklık gittikçe artıyor gebelik hormonları yüzünden olabilirmi yoksa rozasea mı bilmyorum.göğsümün altındada hafif bir kızarıklık kabarıklık var kaşınıyor bazen

Yüzüm kıpkızarık kızarıklık gittikçe artıyor gebelik hormonları yüzünden olabilirmi yoksa rozasea mı bilmyorum.göğsümün altındada hafif bir kızarıklık kabarıklık var kaşınıyor bazen
Merhaba nasıl oldunuz sorununuz geçti mi gebeliğiniz kaçıncı hafta da bende aynı durumdayım lütfen bilgi verin

Yüzüme hacamat yaptırdım hafif geçti gibi ama gene aynı çok geçmedi sanki bikaç kez daha yaptırsam hacamat geçeçek gibi
Hacamat gebelikte yapıyorlar mı ? Sizinki atak şeklinde mi oluyor yoksa hep mi var acaba bu arada aynı haftadayız

Yüzüme hacamat yaptırdım hafif geçti gibi ama gene aynı çok geçmedi sanki bikaç kez daha yaptırsam hacamat geçeçek gibi
Herhangi bir cilt doktoruna gittiniz mi veya kadın doğum doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi, benim doktorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığını söyledi cilt doktoru da hormonal olabileceğini düşümdü gebelik olduğu in tedavi edemiyorlar

gebelikte hacamat yapılmaz diye biliyorum.
anlattıklarınız bende de oluyor. egzama muhtemelen
dermatoloji hamile olduğumuz için krem vermiyor. deriden kana karışıp bebeğe geçiyormuş
ben bepanthol , mustela deniyorum. alevini alıyor en azından

gebelikte hacamat yapılmaz diye biliyorum.
anlattıklarınız bende de oluyor. egzama muhtemelen
dermatoloji hamile olduğumuz için krem vermiyor. deriden kana karışıp bebeğe geçiyormuş
ben bepanthol , mustela deniyorum. alevini alıyor en azından
Yok benimkine egzama demediler, kılcal damarlar çatlamış kan sulandırıcı kullanıyorum onun etkisi ile de deri altına kan sızıyor doğuma daha 4 ay var o süreye ladar roza ya çevirebilir dedi, siz kaç haftalık hamilesiniz sizin de mi yüzünüzde ve kaçıncı aydan beri var acaba

Herhangi bir cilt doktoruna gittiniz mi veya kadın doğum doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi, benim doktorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığını söyledi cilt doktoru da hormonal olabileceğini düşümdü gebelik olduğu in tedavi edemiyorlar
Hayır gitmedim hiç doktora benimki atak şeklinde oluyor çok sıcak olunca yada utanınca falan yanaklarım kıpkırmızı oluyor sivilceli olunca bide çok kötü duruyor

Yok benimkine egzama demediler, kılcal damarlar çatlamış kan sulandırıcı kullanıyorum onun etkisi ile de deri altına kan sızıyor doğuma daha 4 ay var o süreye ladar roza ya çevirebilir dedi, siz kaç haftalık hamilesiniz sizin de mi yüzünüzde ve kaçıncı aydan beri var acaba
Sizin güzünüz tam olarak nasıl kılcal damarlar çatlamış ya ondansoruyorym belki benimkide öledir diye

Back
X