Gebelikte saç boyama

married_woman

ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
942
649
33
Kızlar 14hqftalık hamileyim ve üst üste geldi hamileliğim psikolojim altüst oldu kendimi bakımsız ve kilolu olarak görüyorum saçlarımı boyasam bir zararı olur mu hamilelikte saç boyayan oldu mu

Kızlar 14hqftalık hamileyim ve üst üste geldi hamileliğim psikolojim altüst oldu kendimi bakımsız ve kilolu olarak görüyorum saçlarımı boyasam bir zararı olur mu hamilelikte saç boyayan oldu mu

Boya kokusunu mümkün olduğunca az solursan , boya yaptığın ortamı çok iyi havalandırırsan bişey olmaz korkma canım

Boya kokusunu mümkün olduğunca az solursan , boya yaptığın ortamı çok iyi havalandırırsan bişey olmaz korkma canım
Balkonda bile boyayabilirim doktoruma sordum pek önermiyorum dedi kararsız kaldım çocuğun saçı o renk doğar diyorlar birde :/

Balkonda bile boyayabilirim doktoruma sordum pek önermiyorum dedi kararsız kaldım çocuğun saçı o renk doğar diyorlar birde :/

Onlar hurafe canım ya. Makyajda yapma o zaman. Benim çook arkadaşım var doğuma gitmeden rofle yaptıran fotoğraf çekimi için. Bence anne psikolojiside çok önemli. Bitkisel boya araştır o zaman. Tam istediğin rengi elde edemezsin ama değişiklik olur yinede.

Teşekkür ederim canım istediğim renk siyah zaten

Benim bildigim 3 ay dolduktan sonra yine diplere cok degdirmeden hatta organik bir boyayla boyanabiliyor.

Genelde ilk timestr da (ilk 3 ay) önermiyorlar boyamayı. Organların Gelişim evresi olduğu için. Siz ilk trimestrı doldurmuş görünüyorsunuz.

eşiminde rızasını alıp boyayacağım inşallah önce zararı var mı diye bir araştırma yapayım demiştim yardımcı oldunuz çok saolun

Ben boyattim doktorum onay verdi. Kuafor De sadece gebelerin kullandigi btkisel boya ile boyadi.
AMA Ben 21. Haftada filan boyatmistim.
Bu konuyu en iyi doktorunla konusabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…