Doğuma Hazırlık Gebelikte saç boyası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YoncaBulut

İçimDe GittikÇe BüYüYen BiR aşK vaR . . .
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
247
136
33
31
Merhabalar 29 haftalik gebeyim ilk 3 aydan sonra saç boyasi yaptirabilirsiniz diyenler var yapip henüz sıkıntı yasamayanlar var ama yinede tam emin olmak istiyorum sizcee bebegime 7 aydan sonra bi zarari olur muuu

degıl hamıleyken ; emzırdıgım donemde dahıl sacımı asla boyamadım.
o bıtkısel denılen boyaların ıcınde bıle cok cıddı kımyasallar var kesınlıkle onermem

Merhabalar 29 haftalik gebeyim ilk 3 aydan sonra saç boyasi yaptirabilirsiniz diyenler var yapip henüz sıkıntı yasamayanlar var ama yinede tam emin olmak istiyorum sizcee bebegime 7 aydan sonra bi zarari olur muuu
Benim doktorum da kesinlikle yasak dedi

ben hamile olduğumu öğrendiğimde diyemedim bile saçım boyalı bişey olur mu diye zaten hiç bişey söylemeden doğuma kadar şu yasak bu yasak deyince ötesini karıştırmadım doğumdan sonra boyarım yine:KK48:

ben hamile olduğumu öğrendiğimde diyemedim bile saçım boyalı bişey olur mu diye zaten hiç bişey söylemeden doğuma kadar şu yasak bu yasak deyince ötesini karıştırmadım doğumdan sonra boyarım yine:KK48:
Iyi etmissin canım :-)

YoncaBulut YoncaBulut merhaba..
Oje bile zarar verebiliyor bebişe. Bence her türlü kimyasaldan uzak durun. Ben bebek düşünmeye başladığımdan bu yana saçlarımı boyatmıyorum.

YoncaBulut YoncaBulut merhaba..
Oje bile zarar verebiliyor bebişe. Bence her türlü kimyasaldan uzak durun. Ben bebek düşünmeye başladığımdan bu yana saçlarımı boyatmıyorum.
Merhaba canim ...
Hadi yaa ojenin zarar verdiğini bilmiyordum ojesiz bir günüm geçmiyor malesef cok üzüldüm simdi sac boyasindan vazgectim zaten cok.saol yardimci oldugun icin

Merhaba canim ...
Hadi yaa ojenin zarar verdiğini bilmiyordum ojesiz bir günüm geçmiyor malesef cok üzüldüm simdi sac boyasindan vazgectim zaten cok.saol yardimci oldugun icin
Bu süreç özveri istiyor..
Oje, saç boyası, özellikle de ruj.. Sürdüğünüz rujların iceriklerine de çok dikkat edin. Uzun bir süre kendinden ödün vermeye değer bence ;)

Back
X