gebelikte saç boyayan var mı

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
96
Antalya
saçlarınızı bıyuyormusunuz kızlar.benim bir sürü beyaz saçım vaaarr..

benim dr um organik olanları boyayabilirsin dedi..4. ayından sonra tabiii...bende geçen boyadım..televizyondaki kişiler boyayıp duruyolar..valla ben boyadım inşallah bişey olmaz...

valla bende boyadım..4.ayda bitkısel boyayla:kedi: umarım bişi olmaz..ama tekrar boyamayı düşünmüyorum..beyaz yok çünkaçımda..bence bitkıselle boyayabılırsın cnm..

4. aydan sonra boyamakta bir sakinca yok. doktora sordum o ay sinirlamasi bile soylemedi. eskilerde kaldi o artik dedi.

ıkıncı cocuguma hamıleyım ılk hamılelıgımde bılmeden normal boya ve rofle yaptırdım doktor olmaz bısey dedı 4. ayımda organık boyayla dıp ..ustunede dıbe degdırmeden rofle yaptırdım gebelıgım boyunca toplam 3 kez rofle yaptırdım kızım saglıklı dogdu suan da ıkı yasında saglıklı..herkesın tercıhıdır saygı duyuyorum ben kendımı bıraz olsun ıyı hıssetme ıhtıyacı duydugum ıcın yaptırdım..su an da 22 haftalık hamıleyım yıne rofle yaptırdım...gıttıgım kuafore gul golge de gelıyo o da ılkınde ve ıkıncısınde rofle yaptırdı,,bı sorun yasamadıgını bılıyorum oglu gayet saglıklı..ıkıncı oglunu gormedım ama sorun olsa yaptırmazdı

ben de etkisi olacağını sanmıyorum.Rabbim korur onu:)))ya insanlar bazen 2-3 ay farkedemiyor,adet düzensizliği olanlar falan.o zamanlarda ilaç da kullanılıyordur,başka şeyler de yapılıyordur mutlaka.6. ayında hamile olduğunu öğrenen insan tanıdım ben:)))tabiki tedbir almak lazım ilaç konusunda falan,çok ciddi sorunlar ortaya çıkabilir.kuzenim de hamile olduğunu hastalanıp aldığı antibiyotikler fayda etmeyince doktora gidip kan tahlili verince öğrendi.inşallah bişey olmaz,yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…