gebelikte saçlar geç mi uzar hızlı mı

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar benim saçlar yaklaşık 8 aydır doğru düzgün uzamıyor.bi gariplik var halbuki bu kadar geç uzamazdı.şimdi 8 aylık hamileyim gıcık oluyorum valla.internettte daha hızlı uzar diyor ama ben pek sanmıyorum.bi de perçem kestirmeye gitmiştim kısacık kesti çok çirkin oldu tokalıyorum moralim bozuldu.güya doğumdan önce güzelleşeyim demiştim besleme gibi oldum sizin de böyle geç mi uzuyorrrr

komiksin canim yaa kücük besleme seni :)))
ben gebelikte saclar tirmaklar falan hizli büyür diye biliyorum..bendede öyle oldu saclarim tirnaklarim masallah iyi uzadilar gebelik boyunca..saclarimi hic kestirmedim gebelik boyunca boynuma geliyor uzun küt gibiydi..simdi baya asagida omuzlarimin baya altinda..düzlestirince daha iyi anliyorum..uzamis baya:)

Son düzenleme:
Benim saçlarım çok hızlı uzar normalde. Ama vücudumdaki tüm kıllar hayret verici şekilde çok geç uzuyor. Bende perçem attırmaya gittim saçlarıma kuaför hamilesin çok gür saçın biraz seyreltelim dedi. Mahvetti saçımı Allahtan toplanıyor, 2 ay sonra da izne ayrılacağım çok takmıyorum. Saçlar için iyi değil belki ama diğer kıllar için çok iyi oldu. Hamilelikte acıya dayanamdığım için en basit ve kısa yöntemle yapmama rağmen bacaklarımı ayda 1 kere yapsam yetiyor. Çok şaşırdım bende. İnternette bir sitede okumuştum erkek bebek belirtileri arasındaymış. Ne kadar doğru bilemem ama bizde oğlumuzu bekliyoruz.

kahkaha attım bu yoruma

vay be eski mesajımı gördüm sayenizde.O bebişim doğdu şimdi 2 yaş 3 aylık ve şu anda koltukların üzerinde maymun gibi zıplıyor saçlarım da uzadı ama ondan sonra yine acayip kırpmalara sahne oldu.Bu arada saçlarım çok düzeldi kına sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…