gebelikte safra kesesi sorunu yaşayanlar ???

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar 16+4 haftalık hamileyim. 1.5 sene önce safra çamuru nedeniyle ilaç tedavisi gördüm. hamilelik öncesi 1-2 kez ağrı yaşadım 4 aydır hiçbirşeyim yoktu ama ctesi akşam ağrıdan bayılacak duruma geldim. acilde serum takıldı kadın doğum doktoru yönlendirmesiyle. tabi kendi doktorumla konuşana kdr serum bebeğe zarar vericek diye korkudan ağladım zırladım. 2 saat serumdan sonra ağrım geçti. ve aşırı şiddetliydi. tam bulantılarım geçmişti yemek yiycem derken şimdi yine birçok gıdayı yiyemeyeceğim malesef. perşembe genel cerrahımdan randevu aldım, daha önce o tedavi etmişti, napılabilir bilmiyorum. aynı sorunu yaşayan varsa neler yaptınız arkadaşlar ?

Safra kesesinde çamur gebelikte çok karşılaşılan problemlerden biri. Benimde vardı çamur. Doktor bol bol su içmemi önerdi, diğer türlü çamur taşa dönüşebilirmiş. İlaç vereceklerini sanmıyorum.

Bir arkadaşımda da vardı bu durum. Yediklerine ictiklerine dikkat etmesini soylemis doktor. Saglıksız yiyeceklerden uzak durun ve bol bol su için. Geçmiş olsun...

Safra kesesinde çamur gebelikte çok karşılaşılan problemlerden biri. Benimde vardı çamur. Doktor bol bol su içmemi önerdi, diğer türlü çamur taşa dönüşebilirmiş. İlaç vereceklerini sanmıyorum.
ama benim eskiden beri ara ara tekrar eden bir durum, inş canım bana da başka çözüm bulabilirler.

Back
X