C cnurr Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 63 13 8 23 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #1 9 hafta 5 günlük hamileyim iki haftadır sağ kasık ağrım var iğne batması gibi şiddetli değil ama kendini belli ediyor sizce normal bir durum mudur?
9 hafta 5 günlük hamileyim iki haftadır sağ kasık ağrım var iğne batması gibi şiddetli değil ama kendini belli ediyor sizce normal bir durum mudur?
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.695 88 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #2 Rahim genişlemeye başlıyor bundan dolayı ara ara kasıklarda ağrı batma durumu oluyor. Tabii kontrolde mutlaka doktorunuza iletin.
Rahim genişlemeye başlıyor bundan dolayı ara ara kasıklarda ağrı batma durumu oluyor. Tabii kontrolde mutlaka doktorunuza iletin.
C cnurr Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 63 13 8 23 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #3 The umbrella .!.: Rahim genişlemeye başlıyor bundan dolayı ara ara kasıklarda ağrı batma durumu oluyor. Tabii kontrolde mutlaka doktorunuza iletin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
The umbrella .!.: Rahim genişlemeye başlıyor bundan dolayı ara ara kasıklarda ağrı batma durumu oluyor. Tabii kontrolde mutlaka doktorunuza iletin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.800 133 1 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #4 cnurr .!.: 9 hafta 5 günlük hamileyim iki haftadır sağ kasık ağrım var iğne batması gibi şiddetli değil ama kendini belli ediyor sizce normal bir durum mudur? Genişletmek için tıkla... Merheba bende pozitifi yeni aldım büyük ihtimalle 5 haftalık bugün sağladık ağrım hiç geçmedi siz ne durumdasınız
cnurr .!.: 9 hafta 5 günlük hamileyim iki haftadır sağ kasık ağrım var iğne batması gibi şiddetli değil ama kendini belli ediyor sizce normal bir durum mudur? Genişletmek için tıkla... Merheba bende pozitifi yeni aldım büyük ihtimalle 5 haftalık bugün sağladık ağrım hiç geçmedi siz ne durumdasınız
KelebeksiRY Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 2.593 3.079 63 1 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #5 Misapasa .!.: Merheba bende pozitifi yeni aldım büyük ihtimalle 5 haftalık bugün sağladık ağrım hiç geçmedi siz ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Merhaba bende 7.haftama yeni gireceğim 5.haftamda doktoruma sordum kanama eşlik etmedikçe korkma bebeğin yerleşiyor dedi içini ferah tut tatlım inşallah sağlıkla kavuşursun
Misapasa .!.: Merheba bende pozitifi yeni aldım büyük ihtimalle 5 haftalık bugün sağladık ağrım hiç geçmedi siz ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Merhaba bende 7.haftama yeni gireceğim 5.haftamda doktoruma sordum kanama eşlik etmedikçe korkma bebeğin yerleşiyor dedi içini ferah tut tatlım inşallah sağlıkla kavuşursun
C cnurr Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 63 13 8 23 3 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #6 Misapasa .!.: Merheba bende pozitifi yeni aldım büyük ihtimalle 5 haftalık bugün sağladık ağrım hiç geçmedi siz ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Ben 14 hafta oldum ağrılarım hafifledi yerleşme ağrısı ilk zamanlar oluyormuş
Misapasa .!.: Merheba bende pozitifi yeni aldım büyük ihtimalle 5 haftalık bugün sağladık ağrım hiç geçmedi siz ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Ben 14 hafta oldum ağrılarım hafifledi yerleşme ağrısı ilk zamanlar oluyormuş
C cnurr Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 63 13 8 23 3 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #7 ry2812 .!.: Merhaba bende 7.haftama yeni gireceğim 5.haftamda doktoruma sordum kanama eşlik etmedikçe korkma bebeğin yerleşiyor dedi içini ferah tut tatlım inşallah sağlıkla kavuşursun Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah
ry2812 .!.: Merhaba bende 7.haftama yeni gireceğim 5.haftamda doktoruma sordum kanama eşlik etmedikçe korkma bebeğin yerleşiyor dedi içini ferah tut tatlım inşallah sağlıkla kavuşursun Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah