- 31 Mart 2016
- 550
- 86
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de oluyor canım gebelikle ilgli. ama koku varsa enfeksiyona işaret ?Selam kızlar 8+5 gunluk hamıleyım
Bu sabah ıdrardan sonra peceteye sarı sumuksu akıntı geldı böyle bısey basına gelen varmı acaba doktorumu aradım tekrar ederse gel bakalım dedı ama cok korkuyorum bebege bısı olucak dıe bı fıkrınız yada basına böyle bısey gelen varmı??
Progestan kullanıyorum vajınadan onun kokusunsan anlayamadım koku varmıydı yokmuydu sızınkıde sarı mıbende de oluyor canım gebelikle ilgli. ama koku varsa enfeksiyona işaret ?
Karbonat denerım tesekkur ederım Aslında cokta dıkkat edıyorum ama nasıl oldu anlayAmadımBebeğe bir şey olmaz canım üzülme.Doktorun dediği gibi tekrarlarsa gidersin hamilelere uygun ilaç yazar.Hergün ılık suda karbonat eritip onunla taharet almanı ve iç çamaşırları nı kuru tutmanı tavsiye ederim.Hamilelikte akıntı ve mantar durumları çok oluyor karbonat en güvenli ve koruyucu yöntem.
Evet dogumda yakın cok oluyormus Mart benımkı daha cok kücük bana kalsa sımdı gıdıcem doktora tekrar sderse gel dedı beklıyorum ıns tekrar etmez hıcGayet doğal cnm merak etme gebelikte bu tarz akıntilar çok olur ama Yeşilimsi kötü kokulu olursa enfeksiyon olabilir... Çok endişe ediyorsan Dr bi görün. Bence biset yoktur bende de çok oluyor. 10 günüm kaldı doğuma hala da var. Endişelenecek bişey yok...
benimki de sarımsı evet ama koku filan yok bende. o yüzden sordum. ama sen yine de bi dr a sor için rahat etsinProgestan kullanıyorum vajınadan onun kokusunsan anlayamadım koku varmıydı yokmuydu sızınkıde sarı mı
Bende hala varSelam kızlar 8+5 gunluk hamıleyım
Bu sabah ıdrardan sonra peceteye sarı sumuksu akıntı geldı böyle bısey basına gelen varmı acaba doktorumu aradım tekrar ederse gel bakalım dedı ama cok korkuyorum bebege bısı olucak dıe bı fıkrınız yada basına böyle bısey gelen varmı??
aslında nette arastrdım bıraz ılıskıden kaynaklı enfeksıyonda olabılıyormus bızde oyle bı durum yok ama neyden kaynaklı bılmıyorum ıcım bıraz rahatadı sanırım sızde sorun olmamıs akıntı ıns bendede olmaz bebege bıse olucak dıe korkuyorumBende hala varAyıptır söylemesi eşimle birlikte olduktan sonra 1-2 gün daha yoğun oluyor.
Koku kasinti yanma vs yoksa korkma. Sari aknti bende hamilelikten oncede vardi hala var. Kahve akinti bile geldi dr normal dedi. KorkmaSelam kızlar 8+5 gunluk hamıleyım
bendede 5 6 hafta arası kahve leke gelmıstı gecene kadar hastanede kaldım önemlı dıe bılıyorum ama sarı jelımsı akıntıyı koku varmı fark edemedım progestan kullanıyorum agrı yanma cok sukur yokKoku kasinti yanma vs yoksa korkma. Sari aknti bende hamilelikten oncede vardi hala var. Kahve akinti bile geldi dr normal dedi. Korkma