Gebelikte Şeker Yüksekliği Diyet

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
selam kızlar tokluk şekerim yüksek çıktığı için doktorum diyetisyene yönlendirdi ve diyet yapmamı önerdi .. hamileliğinde bu şekilde diyet yapan arkadaşlar var mı acaba bu hafta gidicem diyetisyene ama endişeliyim bebeğime bi zararı olur mu şekerimin yüksekliği :(

Canım ne kadar yüksek çıktı. Değerin kaç tam olarak. Bana doktor bi şey demedi ama ben kendimden şüpheleniyorum

Aşırı su içmem ve sık tufalete çıkmam. Bana bu belirtiler şeker belirtisi dediler. Bir de sürekli ilk başlarda tatlı şeyler yemek istiyodum. Ama şimdi yüzünü bile görmek istemiyorum benim de 127 galiba. Sınırın 140 olduğunu bilmiyodum. Korkuttular beni ya

Benimde haftaya yapılacak ayaklarımın altının yanmasından ve su idrar sıklığından dolayı şüpheleniyorum

Aşırı su içmem ve sık tufalete çıkmam. Bana bu belirtiler şeker belirtisi dediler. Bir de sürekli ilk başlarda tatlı şeyler yemek istiyodum. Ama şimdi yüzünü bile görmek istemiyorum benim de 127 galiba. Sınırın 140 olduğunu bilmiyodum. Korkuttular beni ya
Sık idrara çıkman gebelikten zaten tatlım kötü düşünme su içmekte iyi bişey hamilelikte 127. De iyi sıkıntı Yok korkma

benim 150 2.saat 165 cikti diyetisyene yonlendirdiler onu yeme bunu yeme neyse sonra seker aleti al dedi dahiliye 1 ay takip et 3 gunde bir 3 defa yap dedi en fazla yedigim 130 140 oda ayda 1 cikti heo 110 100 120 boyleydi seker cikmadi dun idrar ve kandaa da ki diyet yapmadim yiyorum takmayin yani dayiyorlar bize o sekeri bunye sasiriyor

benim 150 2.saat 165 cikti diyetisyene yonlendirdiler onu yeme bunu yeme neyse sonra seker aleti al dedi dahiliye 1 ay takip et 3 gunde bir 3 defa yap dedi en fazla yedigim 130 140 oda ayda 1 cikti heo 110 100 120 boyleydi seker cikmadi dun idrar ve kandaa da ki diyet yapmadim yiyorum takmayin yani dayiyorlar bize o sekeri bunye sasiriyor
Aslında bende böyle düşünüyorum yükleme olayı kötü

Seker yüklemesi yaptırmadım ben sadece kanda tokluğa baktırdım tatlım

valla tavsiye etmiyorum kimseye ailede varsa evet bakilmasi lazim ama bana 12 saat ac kalinarak yapildi birde perisan oldum resmen ignelerden

Ya çok teşekkür ederim rahatladım gerçekten. İnsanlar kendini doktor sanıyo ve kaç keredir yüreğimi ağzıma getirdiler. Psikolojim bozuldu. Allah yardımcımız olsun. 9 ayım dolmadan 9 doğuracam bu gidişle

Benimde yükleme sonrasi ilk saatim 194 cikti bir hafta diyet yaptim hep dusukdu dahiliyeye gittigimde yine yuksek cikti insuline basladi ilk gebeligim diye korkudan basladim en dusuk dozda kullaniyorum ama diyet yapmak cok zor oluyor arada yine 167 oluyor hic hamileligini zehir etme rabbim hayirlica nasip etsin stresde cikariyor sekeri ben bol bol yuruyus yapiyorum diyetten daha etkili oluyor

Benimde yükleme sonrasi ilk saatim 194 cikti bir hafta diyet yaptim hep dusukdu dahiliyeye gittigimde yine yuksek cikti insuline basladi ilk gebeligim diye korkudan basladim en dusuk dozda kullaniyorum ama diyet yapmak cok zor oluyor arada yine 167 oluyor hic hamileligini zehir etme rabbim hayirlica nasip etsin stresde cikariyor sekeri ben bol bol yuruyus yapiyorum diyetten daha etkili oluyor
Açıkcası bende diyetisyene gitmek falan istemiyorum yani bu kadar uğraşmakta istemiyorum .. çünkü zaten gayet iyi beslendiğimizi düşünüyorum

zaten aciz habire acikiyoruz herhalde iyice ac kalalim onlara gore benim ablamin 145 cikti diye diyet vermislerdi son 3 ay hep ac gezdi :( zaten her gun hamurisini vs..nerden bulcaz da yicez olunca da yiyorum valla :)

Ya sevgili anne adayları rahat olun. Hamileyken başıma gelmedik şey kalmadi. gunde bir dilim peynir yiyip sadece ayran içtiğim insulin de kullandigim halde şekerim düşmedi. hamile iken actim yani 12 kilo verdim!!! onun dışında manevi olarak artık çok zorlandığım hayatın dibini gördüğüm zamanlar geçirdim. ama bitti geçti. Doktorunuz insulin kullanın diyorsa kullanın onlardan daha iyi bilecek halimiz yok. HEpiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın o zaman diyorsunuz ki her şey boşmus.

zaten aciz habire acikiyoruz herhalde iyice ac kalalim onlara gore benim ablamin 145 cikti diye diyet vermislerdi son 3 ay hep ac gezdi :KK43: zaten her gun hamurisini vs..nerden bulcaz da yicez olunca da yiyorum valla :)
Zaten hamur işi yiyincede insan bi süre sonra rahatsız oluyo yanı bi dur dıyosun

Back
X