- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Gebelik tokluk kan şekerim düşük çıkmaya başladı normalin altında hep dahiliyeye gidicem ama böyle bi şey yaşayan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki ölçümde 64 74 çıktı daha sonra 97 çıktı ondan sonra ölçtürmedim normal çıktıktan sonra eger yine düşük çıkmaya devam etseydi dahiliyeye gönderecekti ama tekrar baktırcam normal mi diyeMerhaba, gebelik tokluk şekeriniz kaç çıkıyordu acaba? Doktora gittiniz mi nasıl bir yol izlediniz.
Tokluk değil mi bu değerler?İki ölçümde 64 74 çıktı daha sonra 97 çıktı ondan sonra ölçtürmedim normal çıktıktan sonra eger yine düşük çıkmaya devam etseydi dahiliyeye gönderecekti ama tekrar baktırcam normal mi diye
80 üzeri normaldi sanırım bana 2 saat sonra ölç dedi ama 2 saat olana kadar acıkıyorum benTokluk değil mi bu değerler?
1 saat sonra mi 2 saat sonra mi olctunuz?
Benim açlık 64 68 arası, tokluk 92 84 arasi çıkıyor.. normal mi değil mi kararsız kaldım..ama 1 saat sonra ölç dedi bana doktor.
Bende de açlık çok had safhada80 üzeri normaldi sanırım bana 2 saat sonra ölç dedi ama 2 saat olana kadar acıkıyorum ben![]()
Yükseklikte gebelik şekeri oluyormuş düşüklükte de başka bi hastalık oluyormus yüksekliği daha çok duyulduğu için bende şaşırmıştım. Bir kez normal çıktı sonra ölçtürmedim tekrar ölçtürmem lazım. Amin inşallahBende de açlık çok had safhadagebelikte 1 saat olarak söyledi sabah öğle akşam aç/tok olcecekmisim.. yükseklik sıkıntı ama düşüklüğü sıkıntı mi anlamadım..
Sizin düzene girmiş sanırım sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah![]()
Herseyin yükseği sıkıntı ama düşüklüğü çok onemsemiyorlar sanırım..Yükseklikte gebelik şekeri oluyormuş düşüklükte de başka bi hastalık oluyormus yüksekliği daha çok duyulduğu için bende şaşırmıştım. Bir kez normal çıktı sonra ölçtürmedim tekrar ölçtürmem lazım. Amin inşallah![]()
Bilmiyorum ki önemli mi Şuan fl gelişimi 3 hafta gerideHerseyin yükseği sıkıntı ama düşüklüğü çok onemsemiyorlar sanırım..
Başka bi doktordan da görüş aldın mı hiç?Bilmiyorum ki önemli mi Şuan fl gelişimi 3 hafta gerideonunla alakalı mıdır onu da bilmiyorum
Evet o da geri dedi benim doktorum sınırda dedi devletteki 3 hafta dedi perinatolojiye gönderdi hafta içi randevum var bakalm ne oldu gelişme var mı bi sorun var mı bakacaklarBaşka bi doktordan da görüş aldın mı hiç?
İnşallah yoluna girmiştir canım endişe etme senEvet o da geri dedi benim doktorum sınırda dedi devletteki 3 hafta dedi perinatolojiye gönderdi hafta içi randevum var bakalm ne oldu gelişme var mı bi sorun var mı bakacaklar
İnşallahİnşallah yoluna girmiştir canım endişe etme senstresin kuzuya yansımasın boşu boşuna.. güzel haberlerle dönersin inşallah
![]()