Gebelikte şekeri düşük olan var mı ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Gebelik tokluk kan şekerim düşük çıkmaya başladı normalin altında hep dahiliyeye gidicem ama böyle bi şey yaşayan oldu mu

Merhaba, gebelik tokluk şekeriniz kaç çıkıyordu acaba? Doktora gittiniz mi nasıl bir yol izlediniz.

Merhaba, gebelik tokluk şekeriniz kaç çıkıyordu acaba? Doktora gittiniz mi nasıl bir yol izlediniz.
İki ölçümde 64 74 çıktı daha sonra 97 çıktı ondan sonra ölçtürmedim normal çıktıktan sonra eger yine düşük çıkmaya devam etseydi dahiliyeye gönderecekti ama tekrar baktırcam normal mi diye

Tokluk değil mi bu değerler?
1 saat sonra mi 2 saat sonra mi olctunuz?

Benim açlık 64 68 arası, tokluk 92 84 arasi çıkıyor.. normal mi değil mi kararsız kaldım..ama 1 saat sonra ölç dedi bana doktor.

Tokluk değil mi bu değerler?
1 saat sonra mi 2 saat sonra mi olctunuz?

Benim açlık 64 68 arası, tokluk 92 84 arasi çıkıyor.. normal mi değil mi kararsız kaldım..ama 1 saat sonra ölç dedi bana doktor.
80 üzeri normaldi sanırım bana 2 saat sonra ölç dedi ama 2 saat olana kadar acıkıyorum ben

80 üzeri normaldi sanırım bana 2 saat sonra ölç dedi ama 2 saat olana kadar acıkıyorum ben
Bende de açlık çok had safhada gebelikte 1 saat olarak söyledi sabah öğle akşam aç/tok olcecekmisim.. yükseklik sıkıntı ama düşüklüğü sıkıntı mi anlamadım..
Sizin düzene girmiş sanırım sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah

Yükseklikte gebelik şekeri oluyormuş düşüklükte de başka bi hastalık oluyormus yüksekliği daha çok duyulduğu için bende şaşırmıştım. Bir kez normal çıktı sonra ölçtürmedim tekrar ölçtürmem lazım. Amin inşallah

Herseyin yükseği sıkıntı ama düşüklüğü çok onemsemiyorlar sanırım..

Evet o da geri dedi benim doktorum sınırda dedi devletteki 3 hafta dedi perinatolojiye gönderdi hafta içi randevum var bakalm ne oldu gelişme var mı bi sorun var mı bakacaklar
İnşallah yoluna girmiştir canım endişe etme sen stresin kuzuya yansımasın boşu boşuna.. güzel haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…