- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi ESMERALDE_83
çok çok üzüldüm şuan tüylerim ürperdi inan
peki bebeğini kaybetmene sebep olarak ne söylediler
peki bebeğini kaybetmene sebep olarak ne söylediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün testlerim yapılmıştı. 2li testler,afp falan.doğduğunda bi engeli özrüde yoktu yavrumun.tek sorun benim şekerimdi.normalde şekeri 200 çıkanlara dire insülin yada ilaç veriolar.ama bana bişi vermediler.çok geçmeden kaybettim zaten.doğumumu yaptıran dr. şekerden olabilir dedi.zaten tek problem gebeliğimde şekerdi.ama keşkeler getirmio oğlumu geri...
bendede seker 50 gr da 205 cıkmıştı. dr sadece diyet yap dedi. bende açıkcası diyet felan yapmadım. ama bugun başka dr bana cok yuksek nasıl seni kontrole almazlar dedi. dahiliyeye gönderdi. oda hafta sonu 3 gun glukoz testi yap gel ona göre insulin raporu cıkarcam sana dedi. korktum şimdi yaa
bendede seker 50 gr da 205 cıkmıştı. dr sadece diyet yap dedi. bende açıkcası diyet felan yapmadım. ama bugun başka dr bana cok yuksek nasıl seni kontrole almazlar dedi. dahiliyeye gönderdi. oda hafta sonu 3 gun glukoz testi yap gel ona göre insulin raporu cıkarcam sana dedi. korktum şimdi yaa
kızlar bişi sormak istiyorum ben de.
şimdi benim şekerim 50 gr da 148 çıktıç doktor çok yüksek deil 100 grlık test yapmayalım ama sen yediğine mutlaka dikkat et dedi. işte tatlı hamurişi aşırı şekerli meyveleri patatesi pilav makarnayı yeme dedi. şimdi ben bunlardan uzak durmaya çalışıyorum.
ama mesela misafirliğe gidiyoruz ya da dışarda yediğimiz oluyor. mesela geçen akşam döner dürüm yedim. dün iftara davetliydik esmer ekmek bulamadım mecbur pideden yedim biraz.ufak dilim börek yedim, ufacık dilim de sütlü bisküvili pasta yedim. et yemeği ağırdı mesela çok yağlı yapmıştı. böyle şeyleri de yememem mi gerekiyr? yemekleri de mi hafif yicez tatlılar falan dışında. yani yağlı et yemeği şekeri yükseltir mi mesela? ufacık dilim sütlü tatlı ya da?
bütün testlerim yapılmıştı. 2li testler,afp falan.doğduğunda bi engeli özrüde yoktu yavrumun.tek sorun benim şekerimdi.normalde şekeri 200 çıkanlara dire insülin yada ilaç veriolar.ama bana bişi vermediler.çok geçmeden kaybettim zaten.doğumumu yaptıran dr. şekerden olabilir dedi.zaten tek problem gebeliğimde şekerdi.ama keşkeler getirmio oğlumu geri...
merhaba, benim 50 gr da 155 çıkmıştı.100gr da da yine yüksekti ama çok değil die diyet verdiler.diyetlede 55 lere düştü.neyse biraz diyetimi yumuşattılar.şeker ölçüm cihazı verdiler ve devam dediler.bi akşam şekerimi ölçtüm 218 çıktı.ertesi gün dr. söledim.beni dahiliyeye oda diyetisyene gönderdi.sonuç 1 hafta sonra 32+ 5 te bebeğimi kaybettim.eğer sonuçlarınızda bi dengesizlik varsa bence bi farklı dr. görüşü daha alın.her beyaz önlük giyene dr. gözü ile bakmayın
Canım verdiğin liste için çok teşekkürler benim de yüksek çıktı tekrar yapmak için 2 hafta sonra çağırdılar ozamana kadar bu listeyi uyguladım süper oldu doktor normal değerlerde dedi hala uyguluyorum gerçekten kendimi de çok iyi hissediyorum. Çok teşşekkürler.kızlar buda benim diyet listem
sabah uyanınca :
1 bardak süt
1 saat sonra kahvaltı :
3 dilim esmer ekmek
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
domates salatalık maydanoz
1 çay bardağı portakal suyu
2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,6 tane fındık
2 saat sonra öğle yemeği:
1 tabak sebze yemeği
1kase yoğurt/salata
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba
2 saat sonra ara öğün:
1 porsiyon meyve,fındık yada badem
2 saat sonra ara öğün:
1 dilim ekmek yada 2 adet grisini
1 dilim peynir
2 saat sonra akşam yemeği
1 porsiyon et yada balık
salata/yoğurt
2 dilim ekmek yada bulgur pilavı
1 kase çorba
2 saat sonra ara öğün:
1 bardak süt yada 1 kase yoğurt
şimdi 110 a kadar düştü şekerim belki uygulamak isteyenler olur
merhaba umarım bebeğin sağlıklıdır...benim şekerim 247 çıktı yüklemede.dahiliye diyet yap dedi kahvaltı yap gel dedi168 çıktı bilgilerini paylaşırmısınmerhabalar ben 1 saatlik tokluk şekeri yaptırdım 240 çıktı doktorum yüksek çıktığı için yükleme yapmadı.Dahiliye'ye yönlendirdi ordaki doktorum ise açlık şekeri ve HbA1C testi istedi bunlarda normal çıktı.Sonra diyete başladım sabah öğlen akşam yemek yedikten bir saat sonra ölçüm yaptım ve not aldım orda da genelde 155 lerde seyretti şeker şimdi ise doktorum insüline başladı sadece sabahları 8 ünite oluyorum iki gündür fakat yine 160 larda doktoruma 5 gün sonra tekrar ölçümlerimi göstericem muhtemelen insülini artırıcak benim gibi olan var mı ve doğumdan sonra bebekte herhangi bir problem yaşadınız mı.