Gebelikte Seyahat ???

cadimy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
90
0
16
Çorum
slm arkadaşlar 9 haftalık hamileyim eşimin işinden dolayı yolculuk yapmam gerekiyo toplamda 12-13 saat yol sürüyo sizce bi sakıncası varmı eğer yapmak zorunda kalırsam nelere dikkat etmeliyim ??

kendi tecrube dayanarak soyluyorum
eger otobus yolculuguysa, rahat olsun diye on tarafi tercih etme
ben en onde gitmistim ve acayip sallamisti
ve tekerlek ustune de denk gelmemesine dikkat edebilirsin
molalarda yurumen iyi gelecektir, bacaklarinin kan dolasimi icin
benim bildiklerim bunlar canim iyi yolculuklar size

çok teşekkür ederim benim için bi risk olmaz demi herkes ilk üç ay yapmamam gerektiğini söylüyor ama bende gitmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım var tatile :)

çok teşekkür ederim benim için bi risk olmaz demi herkes ilk üç ay yapmamam gerektiğini söylüyor ama bende gitmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım var tatile :)

kesinlikle doktorunla konusmalisin canim ya
hic bilmiyorum sonucta yolculuk yapan cok
ama herkes icin durum farkli oluyor
doktoruna danis bakalim

kesinlikle doktorunla konusmalisin canim ya
hic bilmiyorum sonucta yolculuk yapan cok
ama herkes icin durum farkli oluyor
doktoruna danis bakalim

eşim çok korkuyor bebeğe bişey olur diye.çok şükür düşük riskide yok bişey olmaz diyorum ama genede doktora sorayım :) iş yerinden uzaklaşmaya çok ihtiyacım var.

12-13 saat oldukça uzun... hamile olmayan biri için bile oldukça yorucu olabilir.

doktorunuza sormadan karar vermeyin bence

ben hamileliğimin başından sonuna kadar gezdim sürekli. molalarda dolaştım. bir de arabayla geziyorduk. arabayı kendi rahatıma göre ayarladım. ayaklarımı uzatıyordum. vs vs...
ama tabi herkes için farklı olabilir. doktoruna sor tabiki.. şimdiden hayırlı yolculuklar.

bence şimdiki araçlar daha komforlu ve yollar daha düzgün çok sarsılmaz araba.çok teşekkür ederim bilgileriniz için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…