slm arkadaşlar 9 haftalık hamileyim eşimin işinden dolayı yolculuk yapmam gerekiyo toplamda 12-13 saat yol sürüyo sizce bi sakıncası varmı eğer yapmak zorunda kalırsam nelere dikkat etmeliyim ??
kendi tecrube dayanarak soyluyorum
eger otobus yolculuguysa, rahat olsun diye on tarafi tercih etme
ben en onde gitmistim ve acayip sallamisti
ve tekerlek ustune de denk gelmemesine dikkat edebilirsin
molalarda yurumen iyi gelecektir, bacaklarinin kan dolasimi icin
benim bildiklerim bunlar canim iyi yolculuklar size
kendi tecrube dayanarak soyluyorum
eger otobus yolculuguysa, rahat olsun diye on tarafi tercih etme
ben en onde gitmistim ve acayip sallamisti
ve tekerlek ustune de denk gelmemesine dikkat edebilirsin
molalarda yurumen iyi gelecektir, bacaklarinin kan dolasimi icin
benim bildiklerim bunlar canim iyi yolculuklar size
çok teşekkür ederim benim için bi risk olmaz demi herkes ilk üç ay yapmamam gerektiğini söylüyor ama bende gitmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım var tatile :)
çok teşekkür ederim benim için bi risk olmaz demi herkes ilk üç ay yapmamam gerektiğini söylüyor ama bende gitmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım var tatile :)
eşim çok korkuyor bebeğe bişey olur diye.çok şükür düşük riskide yok bişey olmaz diyorum ama genede doktora sorayım :) iş yerinden uzaklaşmaya çok ihtiyacım var.
ben hamileliğimin başından sonuna kadar gezdim sürekli. molalarda dolaştım. bir de arabayla geziyorduk. arabayı kendi rahatıma göre ayarladım. ayaklarımı uzatıyordum. vs vs...
ama tabi herkes için farklı olabilir. doktoruna sor tabiki.. şimdiden hayırlı yolculuklar.
ben hamileliğimin başından sonuna kadar gezdim sürekli. molalarda dolaştım. bir de arabayla geziyorduk. arabayı kendi rahatıma göre ayarladım. ayaklarımı uzatıyordum. vs vs...
ama tabi herkes için farklı olabilir. doktoruna sor tabiki.. şimdiden hayırlı yolculuklar.