Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır malesef sonlandıramazsınız yasal sınır 10 hafta. Hem o sizinde evladınız , şu an kızgınsınız eşinize onu da onun bi parçası olarak gördüğünüzden bu tepki anlıyorum ama evladınız şimdiden hisseder yapmayın demeyin böyle seyler. Şiddet kabul edilemez hele de hamilelikte ama evladınızı da alıp gidin gidecekseniz canına kıymadan. Bu dünya da evlattan daha büyük bi hazine yok emin olun.Merhaba Arkadaşlar 15.haftalik gebeyim eşimden şiddet gördüm. Boşanmak istiyorum. 15.hafta da gebeliği sonlandırabilir miyim. Cok acil
Haklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorumEsin olacak insan sana siddet gosterdi diye sende bebegine siddet gostermek zorundamisin ? Canina son vermek siddetten de kotu yalniz![]()
Sizi anliyorum cok uzgun kizginsinizdir muhakkak ama o masum canin hic sucu yok Belki ilerde size destek olacak tek sey o bebekHaklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum
Çocukla birlikte ayağa kalkarsınız. Şuan yanınıza doğmuş bebek getirseler öldürebilir mısınız ben aynı şey görüyorum.. yine de hakkınız da hayirlisuHaklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum
onu aldırmadan kaybettiğini bi düşünsene...eşine kızgınsın ama hayattaki en değerli varlığından onun için vazmi geçeceksin başkada bisey demiyorum sana canımHaklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum