Hayır malesef sonlandıramazsınız yasal sınır 10 hafta. Hem o sizinde evladınız , şu an kızgınsınız eşinize onu da onun bi parçası olarak gördüğünüzden bu tepki anlıyorum ama evladınız şimdiden hisseder yapmayın demeyin böyle seyler. Şiddet kabul edilemez hele de hamilelikte ama evladınızı da alıp gidin gidecekseniz canına kıymadan. Bu dünya da evlattan daha büyük bi hazine yok emin olun.
Haklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum
Haklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum
İlk o eşinin elleri kırılır insallah.. Sen Eşinden şiddet görüyorsun diye Cocuğunu neden öldürüyorsun? Sen aldırmaya kalkarsan cinayet işlemiş olursun evlad katilimi olacaksın o pislik yüzünden. Bu tür vesvese verip hem kendini hemde cocuğu yakma lütfen..
onu aldırmadan kaybettiğini bi düşünsene...eşine kızgınsın ama hayattaki en değerli varlığından onun için vazmi geçeceksin başkada bisey demiyorum sana canım
Boşanmayı istiyorsununuz ama ilk olarak gebelik sonlandırmada harekete geçiyorsunuz, enteresan.
Önce avukatınızı tutup dilekçe yazsanız keşke, yasal prosedür 10 haftaymış ben de burada öğrendim ama boşanma vs durumlarında belki yasal izin olabiliyordur, onları da avukatınızla görüşürsünüz.