Gebelikte şiddet

Merhaba Arkadaşlar 15.haftalik gebeyim eşimden şiddet gördüm. Boşanmak istiyorum. 15.hafta da gebeliği sonlandırabilir miyim. Cok acil
Hayır malesef sonlandıramazsınız yasal sınır 10 hafta. Hem o sizinde evladınız , şu an kızgınsınız eşinize onu da onun bi parçası olarak gördüğünüzden bu tepki anlıyorum ama evladınız şimdiden hisseder yapmayın demeyin böyle seyler. Şiddet kabul edilemez hele de hamilelikte ama evladınızı da alıp gidin gidecekseniz canına kıymadan. Bu dünya da evlattan daha büyük bi hazine yok emin olun.

Sonlandırıp, sonlandırılamayacağını bilmiyorum ama eğer şiddet varsa boşanın.

Esin olacak insan sana siddet gosterdi diye sende bebegine siddet gostermek zorundamisin ? Canina son vermek siddetten de kotu yalniz 🙄
Haklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum

Haklısınız fakat o insanla hiçbir bağım olmasını istemiyorum. Çok vicdan azabıda çekiyorum bu düşüncelere kapıldığım için. Babasız büyümesini nasıl kaldıracağım bu süreci nasıl atlatacam bilmiyorum
Sizi anliyorum cok uzgun kizginsinizdir muhakkak ama o masum canin hic sucu yok Belki ilerde size destek olacak tek sey o bebek

Babası öledebilirdi. Babalı büyüeceğinin garantisi yok ki hiç bir bebeğin. Siz de öyle kabul edin. Evlat sizin evladınız. Allah da yardımcınız olsun. 😔

İlk o eşinin elleri kırılır insallah.. Sen Eşinden şiddet görüyorsun diye Cocuğunu neden öldürüyorsun? Sen aldırmaya kalkarsan cinayet işlemiş olursun evlad katilimi olacaksın o pislik yüzünden. Bu tür vesvese verip hem kendini hemde cocuğu yakma lütfen..

İlerde çok pişman olursunuz şakın bir cana kıymayın.. eğer şiddet devam ederse boşanın ya da yardım alın resmî kurumlardan..

Çocukla birlikte ayağa kalkarsınız. Şuan yanınıza doğmuş bebek getirseler öldürebilir mısınız ben aynı şey görüyorum.. yine de hakkınız da hayirlisu

onu aldırmadan kaybettiğini bi düşünsene...eşine kızgınsın ama hayattaki en değerli varlığından onun için vazmi geçeceksin başkada bisey demiyorum sana canım

Boşanmayı istiyorsununuz ama ilk olarak gebelik sonlandırmada harekete geçiyorsunuz, enteresan.
Önce avukatınızı tutup dilekçe yazsanız keşke, yasal prosedür 10 haftaymış ben de burada öğrendim ama boşanma vs durumlarında belki yasal izin olabiliyordur, onları da avukatınızla görüşürsünüz.

Back
X