Gebelikte sigara kullanımı

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
7 haftalık hamileyim kizlarr sigara kullanıyorum azalttim ama bir türlü birakamadim doktorum da söyledi ama hiç olmazsa da günde 5,6 tane içiyorum ne yapmalıyım yardım edin ...

Bırakman lazım bizim yapabileceğimiz bişi yok. İleride çocuğunun yaşayabileceği sıkıntıları düşün.

Valla mecbur bırakacaksın. İlginç ama bırakılıyor yani. Ya da ara veriliyor diyeyim.
Bana 171 çok yardımcı olmuştu.
Bir de kendime devamlı "emzirme de bitsin geri başlıcam" diye zaman koymak rahatlatmıştı. Ben hep diyorum, bırakmadım ara verdim.

7 haftalık hamileyim kizlarr sigara kullanıyorum azalttim ama bir türlü birakamadim doktorum da söyledi ama hiç olmazsa da günde 5,6 tane içiyorum ne yapmalıyım yardım edin ...
Acilen birakmalisin cok acilen.ilk uc ay organlarin olustugu donemdir.
Embriyo hucresel olarak hizla bolunmekte ve organ taslaklarini olusturmaktadir.
riskli donemdir.
Boyle hassas bir surecte oldugunu dusunerek ikna et kendini lutfen.
Gebeligin tamaminda risklidir bu arada.
Ben sadece ilk uc aydakine dikkatini cekmek istedim

Acilen birakmalisin cok acilen.ilk uc ay organlarin olustugu donemdir.
Embriyo hucresel olarak hizla bolunmekte ve organ taslaklarini olusturmaktadir.
riskli donemdir.
Boyle hassas bir surecte oldugunu dusunerek ikna et kendini lutfen.
Gebeligin tamaminda risklidir bu arada.
Ben sadece ilk uc aydakine dikkatini cekmek istedim
Evet bunun farkındayım ama akşam uyurken yarın birdaha icmicem diyorum sabah uyandığımda tekrar içiyorum iradem kuvvetli değil bu konuda sözümü tutamıyorum tekrar icyorum

simdi gelir gunde 5 taneden bisi olmazcilar.. :duduk:
simdi imkanlar cok genis devlet hastanelerinde dahi üniteler var bunun icin eğer gercekten istiyorsan bir adim atmasiniz:anne: bebeginiz icin... sahsen annem bana hamileyken içmiş herkes uyarmis ama o devam tabi... 8 aylik dogmusum ondandir değildir bilmem ama annemi bu konuda af edemiyorum. . ..

Valla mecbur bırakacaksın. İlginç ama bırakılıyor yani. Ya da ara veriliyor diyeyim.
Bana 171 çok yardımcı olmuştu.
Bir de kendime devamlı "emzirme de bitsin geri başlıcam" diye zaman koymak rahatlatmıştı. Ben hep diyorum, bırakmadım ara verdim.
Yani bilemiyorum bir anda yapamıyorum icmedigim zaman terliyorum titriyorum

Evet bunun farkındayım ama akşam uyurken yarın birdaha icmicem diyorum sabah uyandığımda tekrar içiyorum iradem kuvvetli değil bu konuda sözümü tutamıyorum tekrar icyorum
Ciddiyetinin farkinda olsan asla iradem kuvvetli degil demezdin.
Gayret etmelisin ama.

Ne kadar zamandır bebek istiyordun ve ne kadar sürede hamile kaldın?
ben tam 5 yıl koskoca 5 yıl say say bitmez dimi bu kadar süredir bebek istiyorum düşün bir defa Hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim o da tüp bebekti bırak sigara içmeyi kokusuna bile bulasmadım neden çünkü zor buldum. 10 liralık bir sigara bebeğinin hayatından daha önemli ise devam et
Yarın birgun Allah korusun bebeğine bişey olursa basını duvarlara çok vurursun

Ben bıraktım hemen canım istemiyormu arada istiyor ama ben can taşıyorum ona bunu yapamam hakkım yok diyorum.. ve arkadaşım içti içti bebeğin besin ve oksijen damarlarından biri tıkanmıştı zamanında önce aldılar bebeği

Ne kadar zamandır bebek istiyordun ve ne kadar sürede hamile kaldın?
ben tam 5 yıl koskoca 5 yıl say say bitmez dimi bu kadar süredir bebek istiyorum düşün bir defa Hamile kaldım 3 aylıkken kaybettim o da tüp bebekti bırak sigara içmeyi kokusuna bile bulasmadım neden çünkü zor buldum. 10 liralık bir sigara bebeğinin hayatından daha önemli ise devam et
Yarın birgun Allah korusun bebeğine bişey olursa basını duvarlara çok vurursun
bende 5 yıldır uğraşıyordum bebek sahibi olabilmek için transferden 2 gün önce bu paket bitsin bir daha elimi sürmem dedim o son oldu.şu an kokusuna bile tahammülüm yok.arada canım çekiyor tabi ama kendimi ''böyle çok daha temizim mis gibi kokuyorum üstelik bebeklerimin sağlığı benim iki nefes duman çekmemden daha önemli"diyerek telkin ediyorum

Back
X