Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sir ağdadan sonra onun ozel yağı var zaten yağı kullanmazsanız kalan sır ağdalar çıkmaz vücuttan onlar zaten beslıyor ve nemlendırıyor ben kullanıyorum bı zararınıda duymadım
sir ağda yapılır sadece kremlerden bazıları aloe veralı oluyor aloe vera gebelikte sakıncali sadece yağ sürülmesine izin verin bir de tüy azaltıcı, yatıştırıcı kremler sürdürmeyin. a.s.
Kızlar sanki hamilelikte daha mı çabuk çıkıyo bu kıllar ne ???
Ben başımın çaresine kendim bakıyorum.Yazın Adanaya gidersem ağdaya giderim artık.Off ya çok kötü.Bende doğumdan sonra inşallah lazer yaptırcam ilk fırsatta.
Kızlar ben de lazer yaptiran sanslılarddanim. Ama kollarimi dirseklere kadar sir agda ile alıyorum. Yalniz piyasada satilan rolon tipli olanlardan kullanıyorum boylece guzellik salonlarında kutusunda ismi dahi yazmayan garip kremleri surerek kalan sir agdaları cıkarmak zorunda kalmıyorum. Tavsiye ederim cok da basarili...
aslında en guzelı ağda bantları çıktı ya veet in soğuk ağda bantları ben onlarıda kullanıorum ısıtıp bez bulmaya hiç gerek yok aç ve kullan bıraz pahalı ama gerçektende çok rahat
Ben de lazerle bitirmek üzeydim işi araya tüp tedavisi girdi.Bir iki seans kala ara verdim şimdi hamişlik de var.Artık sonra devam edicem.Hem zaten aldığım ilaçlardan dolayı artma da oldu.Olan olsun şimdilik hayırlısıyla doğumdan sonra bakıcam çaresine.
canım benim güzellik salonum var ve bircok hamile müşterim var rahatlıkla yapıyoruz ikincisi acı olayı hamilelikte cogunlukta azalıyo allah sabrını veriyo heralde yağ konusuna gelince rahatlıkla kullanabilirsin hiçbişey olmas korkma öptüm seni