Gebelikte şişkinlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cynd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cynd

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
748
477
33
31
Merhaba bir soru soracaktım 9+4 günlük hamileyim mide bulantılarım ve aşırı derecede şişkinliğim var zar zor bişeyler yiyorum onda da midem patlayacak gibi oluyo sanki bi kavanoz acı yemiş gibi yanıyor ve şişiyor ve kabızlık da var su içemiyorum bulantılarımdan dolayı deneyip memnun kaldığınız bişeyler var mı siz nasıl geçirdiniz bu zamanları

Hayırlı uğurlu olsun ..Yediklerinizmi dokunuyor acaba ?

Bulantilar için çubuk kraker deneyin .şişkinlik için valla bilemedim gebelik var işin icinde yanlış yönlendirmek istemem

Bulantilar için çubuk kraker deneyin .şişkinlik için valla bilemedim gebelik var işin icinde yanlış yönlendirmek istemem
Evet kraker de çok yedim artık krakerin tadı bile kusmalarımı hatırlatıyor afedersiniz o kadar yiyip yiyip çıkardım ki teşekkür ederim öneriniz için

Bende de şişkinlik ve kabızlık çok oluyordu ilk başlarda. Kabızlık hala devam ediyor. Gün kurusu kayısı kurusu falan yiyip su içiyorum rahatlatıyor bir nebze.

Yarım çay bardagi karbonatlı su

Bende de şişkinlik ve kabızlık çok oluyordu ilk başlarda. Kabızlık hala devam ediyor. Gün kurusu kayısı kurusu falan yiyip su içiyorum rahatlatıyor bir nebze.
Kayısı kurusu hiç yemedim sevmem ama denemekte fayda var evet mantıklı teşekkür ederim

Şişkinlik için mi
Mide yanmaniz asitten oluyor
Karbonat bazdir
Baz asiti yok eder
Mide yanmaniz geçer
Yarım çay bardağıni anca içersiniz diye abartmadan ölçü verdim
Bir çay kaşığı karbonat atın karistirin iyice, için

Hepsi geçiyor benim yanlış hatırlamıyorsam 11. Haftada falan rahatladı
Ekmekten, glutenden falan uzak durun bir süre faydası oluyor
Su çok önemli ama içemiyormuşsunuz, biraz zorlayın cidden su bayağı fayda sağlıyor

Mide yanmaniz asitten oluyor
Karbonat bazdir
Baz asiti yok eder
Mide yanmaniz geçer
Yarım çay bardağıni anca içersiniz diye abartmadan ölçü verdim
Bir çay kaşığı karbonat atın karistirin iyice, için
Çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka bunu bu gece

İnsallah bende o haftaya rahatlarım kızım ameliyat olucak böyle hastanede onunla kalmak çok zor benim için su çok fazla midemi bulandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…