• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte siyah dışkı ve kan

Belizhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
157
186
33
Sariyer
merhaba 12 haftalik hamileyim surekli siyah diskim var ve bugun popodan kan da geldi. Kusura bakmayin acikca yazdim. Multivitamin ve demir kullaniyorm saniyorum yapabiliyor ama korktum bilenler var mi net olarak yinede sormak istedim. Tesekkurler

merhaba 12 haftalik hamileyim surekli siyah diskim var ve bugun popodan kan da geldi. Kusura bakmayin acikca yazdim. Multivitamin ve demir kullaniyorm saniyorum yapabiliyor ama korktum bilenler var mi net olarak yinede sormak istedim. Tesekkurler
ahah:) korkma benım de oyle😂😂😂 😂😂 demirdenmis. Korkma ılacı 2 gun ıcmedım bıttıgınde duzeldıydı. Ama mecbur ıccez. Ama kan olayı farklı hemoroıd falan var mı kabızlık sebebıyle kanamıstır falan. Doktor koktrol etse daha ıyı olur.

ahah:) korkma benım de oyle😂😂😂 😂😂 demirdenmis. Korkma ılacı 2 gun ıcmedım bıttıgınde duzeldıydı. Ama mecbur ıccez. Ama kan olayı farklı hemoroıd falan var mı kabızlık sebebıyle kanamıstır falan. Doktor koktrol etse daha ıyı olur.
Kan da 1 defa oldu aslinda tetikteyim şimdilik. Ama resmen bu demir ilaci ile basimiz dertte. Karnimi bile ağritiyor vicdansiz🤣

Kan da 1 defa oldu aslinda tetikteyim şimdilik. Ama resmen bu demir ilaci ile basimiz dertte. Karnimi bile ağritiyor vicdansiz🤣
aynen ama valla ferrıtınım ancak milim oynadıı yerınden . Doz artırmasa ıyıdır🤔🤦🤦 kabızlık olabılır ıshal olabılır karın sıslıgı olabılır sıyah dıskı olabılır bunda korkma demıstı. Ferrıtın 11 den 15 e cıktı yarın tekrar baktırcaz . Insallah yukselmıstır.😔😔

Aynı şeyi yaşadım Bi kere içtim sabah aç karna. Akşamına kabız oldum kan damladı bayağı bir. İkinci güne kullanamadan idrar yolu enfeksiyonu oldum. Şimdi antibiyotik kullanıyorum ağır gelir diye içmiyorum.

Back
X