Gebelikte sol bacak ağrısı

zezebademm

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
60
47
8
39
Merhaba,

Sol bacagımda inanılmaz bir ağrı var. Şuanda 20.hafta içerisindeyim. Alt ayaklara doğru değilde tam kasıkla bacak birleşimi olduğu yerde. Adım atamıyorum kitleniyorum 2 gündür ve ağrı vajinamada vuruyor. 2 gündür yatakda dönerken cok acı cekıyorum. Bu durumu yaşayan var mı cumartesi doktor kontrolum var ama çekilecek bir acı değil şimdiden bi danısmak istedim sizlerede .

Öncelikle sağlıcakla kucaklayın miniğinizi :) gebeliğin kalan yarım döneminde bende aynı ağrıları yaşıyordum. Doktorum Bebek kemiklerden de beslendiği için ağrın olması normal demişti. Artık dayanamayınca Magnezyum vermişti son haftalarda. fena bi ağrı şimdi postunuzu okuyunca aklıma geldi benimde :(

Öncelikle sağlıcakla kucaklayın miniğinizi :) gebeliğin kalan yarım döneminde bende aynı ağrıları yaşıyordum. Doktorum Bebek kemiklerden de beslendiği için ağrın olması normal demişti. Artık dayanamayınca Magnezyum vermişti son haftalarda. fena bi ağrı şimdi postunuzu okuyunca aklıma geldi benimde :KK43:

Bi kaç yorum daha okudum, herkes magnezyum takviyesi olmalı demiş evet. Kalsiyum ve demir takviyesi alıyorum ozaman onada başlamak gerek. Uyudum kalktım geçti örneğin. Ama 1-2 gün sonra yine başlıyor.

Merhaba,

Sol bacagımda inanılmaz bir ağrı var. Şuanda 20.hafta içerisindeyim. Alt ayaklara doğru değilde tam kasıkla bacak birleşimi olduğu yerde. Adım atamıyorum kitleniyorum 2 gündür ve ağrı vajinamada vuruyor. 2 gündür yatakda dönerken cok acı cekıyorum. Bu durumu yaşayan var mı cumartesi doktor kontrolum var ama çekilecek bir acı değil şimdiden bi danısmak istedim sizlerede .
Merhaba şu anda bende aynı şeyi yaşıyorum 19. Haftadayım doktor size ne dedi

Merhaba,

Doktora gittimmi cnm

Bende de var 1 haftadır haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

Back
X