Gebelikte sol kalça ağrısı

milonguera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
193
90
98
36
Selam arkadaşlar,
Geceleri kan akışı için sol tarafıma yatmaya dikkat ediyorum ama herhalde yatış sürekliliğinden sol kalça kemiğimde ağrı oluştu.. bu durumu yaşayan var mı.. kalsiyum fln kullanmıyorum acaba ondan mı oluyor? Bilen var mı..

Benimde aynı öyle çürümüş gibi kemiğim inanılmaz acıyo ama benim diğer tarafta da oluyo magnezyum da kullanıyorum geçmedi napcağımı bende şaşırdım

Geçmiş olsun canım . Çokk zorr yaa çeken biri olarak, benimki çok erken başlamıştı 12 haftalıkken falan. Vitamin mineral , kalsiyum , magnezyum denedik ama çok işe yaramadı bende. Doğuma kadarda malesef devam etti. Adım attırmaz hale geliyordu bazen. Kemik erimesi var dedi snra doktorum bana. Çeke çeke doğum yaptım, doğumla birlikte geçti çok şükür. Kalsiyumu eksik etme bol bol yediklerinden al

Benim olmuştu. resmen çürümüş gibi agriyordu. doğuma kadar o acıyı cektim. sonra endokrin doktoru soyledi. d vitaminim yerlerde surunuyormus.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve desteğiniz için yarın doktoruma söyleyeyim belki tahlil fln ister bana da mg ya da vitamin fln verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…