Gebelikte son ay uykusuzluk ???

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
Arkadaşlar 35 haftalik hamileyim son 1 haftadir uyku problemi yasiyorum. 12 gibi yatiyorum 2 saat sonra uyaniyorum bu kez sabah 10 11e kadar uykum gelmiyor 11 gibi yatiyorum ama defalarca uyanoyorum 3 e dogru kalkiyorum. Gunum gecem karisiyor bu yuzden. Bu gecede 11 bucukta uyudum 1 de geri uyandim yok yok yok uyuyamiyorum normalmi???
Birde bebegimde gunduz tamam hareketli ama gece 3 gibi resmen deliriyo :) hareketlerini izlemek cok eglenceli ama onunda uyku problemi var herhalde :)

Ayy yerim ben onu :) dayanin az bi zamanıniz kalmış gündüz çok hareket etseniz yürüyüş filan çünkü artık çok gerekiyor size diye dusunuyorum bu şekilde gece daha kaliteli uyursunuz şimdiden Allah kurtarsın sağ salim bebeğinize kavustursun :nazar:

Ayy yerim ben onu :) dayanin az bi zamanıniz kalmış gündüz çok hareket etseniz yürüyüş filan çünkü artık çok gerekiyor size diye dusunuyorum bu şekilde gece daha kaliteli uyursunuz şimdiden Allah kurtarsın sağ salim bebeğinize kavustursun :nazar:
amin saolun tesekkurler :) gunduz zaten evin icinde zor dolaniyorum :):) birde dogum hazirligi temizlik falan baya yoruluyorum ama yinede uyku yok :)

bende 35 haftalık hamileyim ve aynı durumdayım. ne kadar yorlursam yorulayım son 1 haftadır uyuyamıyorum.

Back
X