ii akşamlar ya kusura bakmayın size bi soru sorucamda yazmaya utanıyorum hamileliğimn 20 haftasındayım ama çok fazla akıntım oluo bu 4 gündür acaba zararı varmı randavum 2 hafta sora ama 2 hafta beklesem zarrı olurmu bebişime yoksa acilemi gideim bilemedim lütfen bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim
ii akşamlar ya kusura bakmayın size bi soru sorucamda yazmaya utanıyorum hamileliğimn 20 haftasındayım ama çok fazla akıntım oluo bu 4 gündür acaba zararı varmı randavum 2 hafta sora ama 2 hafta beklesem zarrı olurmu bebişime yoksa acilemi gideim bilemedim lütfen bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim
merhaba canımcım korkmana hiç gerek yok çünkü bu benim ikinci gebeliğim her ikisinde de akıntım oldu eğer akıntın beyazsa hiç korkma acile gitsende yapılacak bişey yokk çünkü bu zaralı bişey değil gebelikte bu akıntı 19 20 haftalarda başlıyo ve maalesefki ara ara gebeliğn sonuna kadar devam ediyorrr
ay valla yazarkende utanıyorum ama çok tedirgin oldum akıntı ilk gün beyazdı gittikçr sarıya döndü ve biraz katı halde böle nasıl anlatayım bozuk yoğurt gibi anlamadım neden böle oldu ama çok panik yapıyorum
ay valla yazarkende utanıyorum ama çok tedirgin oldum akıntı ilk gün beyazdı gittikçr sarıya döndü ve biraz katı halde böle nasıl anlatayım bozuk yoğurt gibi anlamadım neden böle oldu ama çok panik yapıyorum
bugün akıntım kahve rengi ve pembe gelmeye başladı acile gittim bizim yapabilicemiz hiç bişe yok dediler pazartesi doktoruna git dediler pazartesiye daha 1 gün var şimdi gittikçe pembe gelmeye başladı bide küçücük bi parca kan pıhtısı geldi ne yapcam bilmiyorum ama bebişimin minik minik seyirmelerini hareketleri hissetmeye başladım normal bi durummu anormal bi durummu netten bakıyorum kimi yerde normal kimi yerde tehlikeli yazıo anlamadım
Doktora gidene kadar ağır hiç bir iş yapma hatta çok gerekmedikçe kalkma, sürekli yat canım. Kendine de stres yapmamaya çalış. Unutma ki senin tüm duygularını bebeğin de hissedip etkileniyor. Yarın doktora gidecekmişsin zaten, olumsuz bir şey yoktur umarım.