Gebelikte "su gibi akıntı"

aynı sorunu yaşayanlara faydam olsun diye yazıyorum.... benimde 20. haftamda su gibi akıntım oldu. normalde hiç akıntım yoktu. muhtemelen cirinone jel kullandığım için akıntım jel parçacıkları ile atıldığından akıntıyı hissetmiyordum. bir kaç gun bi anda çamaşırımın ıslandığını hissediyordum. leke bırakmayan bir akıntı olduğu için int ten araştırdığım kadarı ile amniyon sıvısı olabileceğini düşünüp dr a gittim.. dr hanımda endişelenip petlerden kullandırdı. muayenemi yaptı. enfeksiyon varmı diye tahlil istedi. çok şükür amniyon sıvısı değildi. ama enfeksiyon vardı. antibiyotik kullandım ve geçti. antibiyotik kullanırken mantar enfeksiyonu oldum. dr ilaç verdi ama çamaşırları ütülemeden mantar ilaçları fayda vermedi..
tüm anne adaylarına sorunsuz hamilelikler dilerim.....

Bende. 16 haftalik hamileym. Su gibi aniden ayaga kalkarsam akinti oluyor. Kokusuz agrisiz gunde en fazla 2 defa islaniyor camasirim. Korkmalimiyim kizlar bi gebelik kaybettm bebegimi 10. Haftada gelismedi diye. Bu 2. Gebeligim. Suana kadar herseyi nrmal gitti. Arada bi donuslerini hissetmeye basladm yarn dr.a gidicem korkuttu yazilanlar beni biraz

Bende 15+3 um benimde bazen çok az sıvı su geliyo sanki idrar kaçırmış gibi. Bende haftaya doktora kontrole gitcm InsaAllah birşey yoktur:KK17::KK61:

Ben de crinone kullanmaya başladım ve bir kaç gündür oluyor sanırım bu sebepten.
ben hamileliğimin başından beri crinone kullanıyorum bu akıntıyı yeni fark ettim yaklaşık 5aylığız.

Evet 1-2 gündür bende de oluyor şeffaf su gibi.Şakır şakır olmasada çamaşırım mutlaka ıslanıyor peçete kullanıyorum.Bol su içiyorum ne olur ne olmaz diye.Birde hazımsızlık nedeniyle ağrılarımda oluyor ara ara bel ağrımda olunca telaşlanıyorum bazen.Ters bir şeylermi oluyor diye.Elimden geldiğince dinlenmeye gayret ediyorum.Çokta üzerine düşmek istemiyorum açıkcası.Sakınan göze çöp batar misali.Rabbime emanet yavrularımız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ......
Bende 20 haftalığım ve sizde olanların aynısı bana da oluyo ara ara su geliyoo çamaşır ıslanıyor ama akıntı gibi oluyo bu

Back
X