• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sulu akıntı

abcdefghlmno

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
101
16
13
25
Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim şu günlerde akıntım sulu ge yoğun oluyor idrar yapmışım gibi normal midir bu yarın doktor kontrolüm var ama çok aklıma takılıyor

Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim şu günlerde akıntım sulu ge yoğun oluyor idrar yapmışım gibi normal midir bu yarın doktor kontrolüm var ama çok aklıma takılıyor
canım ablamdada olmuştu kaçak oluyomuş sanırım önemli bişey değil diye biliyorum ama sen yine doktoruna git güzelce

canım ablamdada olmuştu kaçak oluyomuş sanırım önemli bişey değil diye biliyorum ama sen yine doktoruna git güzelce
Yarın randevum var da yine de bi kafama takıldı ama 9 haftalık gebelikte ne kadar sıvı var da kaçak olabilir bir de onu düşünüyorum ama evham etmekten de kendimi alamıyorum

Yani akıntı normal ama idrar yapmış derece sulu ise anormallik de olabilir bugün gidin durumu söyleyin bi amniyon sıvısını ölçsünler bence içiniz rahat eder 🩷

Back
X