Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikte suyu azalmış ve bebeği gelişiminde geri olan arkadaşlar doktorlarınız size ne gibi tedavi uyguladı veya tedavinin faydasını gördünüzmü acaba benim bebeğimin suyu az ve 3 hafta geri olduğunu söledi ssssenağlama
benim bebiş de geride kalm ış arkadaşlar biraz.35.haftadayım 2140gr.doğuma şunun şurasında 25 gün kaldı.bu çocuk 3 kg bile olamayacak neredeyse.ben de çok endişeliyim sizler gibi.su içme işi ben de aynı,meyveyi tüketemedim son 1 haftadır ishal olduğum için ondan mı geri kaldı acaba diye düşünmeden edemiyorum.Allah hepimize yardım etsin,sağlıklı bebeklere kavuştursun rabbim....
benimkisi başından beri öle değil 7 aydan sonra böle oldu nazara geldik vallahi artık yediğim meyvelerin hesabı yok patlicam nerdeyse
canım benim bebeğimde geriden geliyor ilk muayenemde doktorum geç döllenme olabilir demişti şimdi 35 haftalığız doktorum başından beri olduğu için bir sorun olmaz dedi suyu bir ara azalmıştı sürekli sol yanıma yattım bol su içtim suyu normal şimdi. sende öyle yap faydasını görürsün. Allah bebeklerimizi sağlıcakla bağışlasın bizlere inşallah
benimkisi başından beri öle değil 7 aydan sonra böle oldu nazara geldik vallahi artık yediğim meyvelerin hesabı yok patlicam nerdeyse
bugun 10 lt ictim valla. bogulana kadar icmek bu mudur ki? dr bogulana kadar ic dedi. kusacam ssudan. ama insallah cabalarim sonuc verir ve bebis doner.
Jasmincin ne oldu? Ne dedi prof?
Bak benim suyum cok azdi. bu hafta yazdiklarimi okumussundur. gunde en az 5 lt su ictim. bugun kontrole gittim. henuz donmemis ama suyu iyi seviyeye gelmis. su anda su azligi problemi kalmadi sukur.
Simdi bebegimin donmesinde insallah.
yuzmeye yazildim. moxibustion diye bir teknik var onu deniyorum. bir de diz dirsek pozisyonu var. kopek gibi duruyorsun dort ayak uzerinde. sonra 4 ayak uzerinde yuruyorsun. bir de secdeye kapanir gibi dizlerini bukup kapaniyorsun ama poponu yastik vs ile biraz yukseltirsen de donmesi icin yardimi olabilirmis.
bu dediklerimi 15 er dakika gunde 3 kere yapmak gerekiyormus. yuzmek de kaslari gevsettiginden faydaliymis. bakalim gorecegiz. 21 veya 22 sine sezeryan icin tarih verilecek. 38. haftada bir u,trasonum daha var. bir de tam sezeryana girmeden once olacak. yani son dakika donse bile normal olacak dogumum insallah. yeter ki donsun de.