Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacınızı kesinlikle aksatmayın düzenli tansiyon takibi yapın belki günde 3e cıkarır doktorunuz, sadece tuzu kesmek yetmez gün içinse limonlu su icmeye gayret gösterin. Düzenli idrarda protein baktirmaniz gerek. Eğer protein kacagi olursa preeklemsiye dönmüs demektir(gebelik zehirlenmesi) hamilelikte tansiyon çok önemli takiplerinizi iyi yaptirin. Ben 31. Haftada yükselme yasadim gunde 4 alfamede ciktigimiz halde ödem ve protein kacirdim 34+ haftada acil sezeryan oldum cok sukur bir sorunumuz olmadi. Dogum ile tüm belirtiler gitti. Sizin haftaniz daha kucuk bebek buyuyecek kilo alacaksiniz dikkatli olunBayanlar merhaba 25+3 haftalık gebeyim tansiyon problemim var doktor 3 gün önce sabah akşam alfamet başlattı. Tuzuda kestim ama tansiyonum yine ilaç içmeme rağmen 130-135 e 85-90 arası değişiyor. Anlamıyorum ilaç mı yetersiz yoksa bir süre sonramı düzene giriyor
Limonlu su içiyorum alfamette sabah akşam içiyorum ama düşüremedim anlamadım. Salı kontrolüm var korkuyorum. İlaç mı acaba daha düzenlemedi tansiyonumuİlacınızı kesinlikle aksatmayın düzenli tansiyon takibi yapın belki günde 3e cıkarır doktorunuz, sadece tuzu kesmek yetmez gün içinse limonlu su icmeye gayret gösterin. Düzenli idrarda protein baktirmaniz gerek. Eğer protein kacagi olursa preeklemsiye dönmüs demektir(gebelik zehirlenmesi) hamilelikte tansiyon çok önemli takiplerinizi iyi yaptirin. Ben 31. Haftada yükselme yasadim gunde 4 alfamede ciktigimiz halde ödem ve protein kacirdim 34+ haftada acil sezeryan oldum cok sukur bir sorunumuz olmadi. Dogum ile tüm belirtiler gitti. Sizin haftaniz daha kucuk bebek buyuyecek kilo alacaksiniz dikkatli olun
Stres yapmayın doktorunuza tansiyonlarini söyleyin bacaklariniza ödeminizede bakin her gün var mi diye olursa doktorunuza söyleyin. Belki ilac sayisini arttirir belki ayni düzen devam ettirir. Ben cok stres yaptim hastanede yattim inan dogumla o kadar rahatliyosun ki bende tansiyon protein kacagi inanilmaz bir ödem vardi tshlarim bile cok artti birden ilerledi ama dogumdan 4-5 saat sonra balona iğne batirilmis gibiydim kuş gibiLimonlu su içiyorum alfamette sabah akşam içiyorum ama düşüremedim anlamadım. Salı kontrolüm var korkuyorum. İlaç mı acaba daha düzenlemedi tansiyonumu
MaşallahStres yapmayın doktorunuza tansiyonlarini söyleyin bacaklariniza ödeminizede bakin her gün var mi diye olursa doktorunuza söyleyin. Belki ilac sayisini arttirir belki ayni düzen devam ettirir. Ben cok stres yaptim hastanede yattim inan dogumla o kadar rahatliyosun ki bende tansiyon protein kacagi inanilmaz bir ödem vardi tshlarim bile cok artti birden ilerledi ama dogumdan 4-5 saat sonra balona iğne batirilmis gibiydim kuş gibibebişte ayina göre tombikti cünkü ben hergün muzlu süt+ kasar peyniri yiyordum erken dogarsa kilosu az gelmesin diye
Hiç takılma canım yapacagin tek sey düzenli takip bu kadar zaten 1 aya bebis buyumus olacak bosa stres yapma zaman su gibi geciyorMaşallahbende de idrar bakıldı protein çıkmadı. İnşallah soeun olmaz ister istemez takıyorum
Çok sağol canım içimi rahatlattınHiç takılma canım yapacagin tek sey düzenli takip bu kadar zaten 1 aya bebis buyumus olacak bosa stres yapma zaman su gibi geciyor
Çok sağol canım içimi rahatlattın![]()
Son durumunuz nedir benim de tansiyonum bu aralarda çıkıyor doktoruma da var daha bende çok korkuyorum 16 haftalığımBayanlar merhaba 25+3 haftalık gebeyim tansiyon problemim var doktor 3 gün önce sabah akşam alfamet başlattı. Tuzuda kestim ama tansiyonum yine ilaç içmeme rağmen 130-135 e 85-90 arası değişiyor. Anlamıyorum ilaç mı yetersiz yoksa bir süre sonramı düzene giriyor
Sonum asla tuz yemiyorum ekmeğin peynirim bile tuzsuz 31. haftadayım şükür ama çok dikkat ettim ve sabah akşam tansiyon ilacı istiyorum çok riskli tansiyonSon durumunuz nedir benim de tansiyonum bu aralarda çıkıyor doktoruma da var daha bende çok korkuyorum 16 haftalığım
Bende doktoruma gittim tansiyonların çok yüksek değil dedi bir kardiyolojiye gözük dedi ben de randevu aldım saramaı bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun gerçekten tansiyon çok kötü bir şey Bir de 5 kayıptan sonra ilk defa bu bebeğimde bu kadar ilerleme olunca insan daha da çok korkuyor Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinSonum asla tuz yemiyorum ekmeğin peynirim bile tuzsuz 31. haftadayım şükür ama çok dikkat ettim ve sabah akşam tansiyon ilacı istiyorum çok riskli tansiyon
Benimde 1 kaybım oldu iyi düşün iyi olsun canım. Yiyecek ekmeği varsa doğar dua et bol bol ve kendine çok iyi bak inan çok önemliiBende doktoruma gittim tansiyonların çok yüksek değil dedi bir kardiyolojiye gözük dedi ben de randevu aldım saramaı bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun gerçekten tansiyon çok kötü bir şey Bir de 5 kayıptan sonra ilk defa bu bebeğimde bu kadar ilerleme olunca insan daha da çok korkuyor Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de tuz yemiyorum randevuma bir hafta var limonlu su falan içiyorum rabbim korusun evletlarimizi tansiyonun çıktığında baş ağrısı cekiyormuydunBenimde 1 kaybım oldu iyi düşün iyi olsun canım. Yiyecek ekmeği varsa doğar dua et bol bol ve kendine çok iyi bak inan çok önemlii
Evet çekiyordum midemde bulanıyordu arada büyük ihtimal idrarda protein bakarlar sende de sonra eğer negatifse ilaç verir ben alfamet kullanıyorumBen de tuz yemiyorum randevuma bir hafta var limonlu su falan içiyorum rabbim korusun evletlarimizi tansiyonun çıktığında baş ağrısı cekiyormuydun
Evet çekiyordum midemde bulanıyordu arada büyük ihtimal idrarda protein bakarlar sende de sonra eğer negatifse ilaç verir ben alfamet kullanı idrarda protein için tam
İdrarda protein için tam idrar tahliline mi bakarlar yoksa başka bir tahlil türünü mü tutuyorlar benim pek bir bilgim yok eğer tam tahlile bakıyorsa ben iki gün önce verdim temiz çıktıEvet çekiyordum midemde bulanıyordu arada büyük ihtimal idrarda protein bakarlar sende de sonra eğer negatifse ilaç verir ben alfamet kullanıyorum
24 saatlik idrarı sen topluyorsun hastaneye götürüp teslim ediyorsun ben öyle yqpmıştım canım normal idrar tahlilinde de bakıyorlar ama 24 saatlik idrar daha netİdrarda protein için tam idrar tahliline mi bakarlar yoksa başka bir tahlil türünü mü tutuyorlar benim pek bir bilgim yok eğer tam tahlile bakıyorsa ben iki gün önce verdim temiz çıktı2
Anladım canım teşekkür ederim24 saatlik idrarı sen topluyorsun hastaneye götürüp teslim ediyorsun ben öyle yqpmıştım canım normal idrar tahlilinde de bakıyorlar ama 24 saatlik idrar daha net