Gebelikte tatil

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar selamlar bu haftasonu antalyaya tatile gideceğiz ben bursadayım ve malum uzun yol. Şuan 9+2 günlük hamileyim. Denize girmemde yüzmemde bir sıkıntı olur mu sizce yada otobüs seyahatinde

Kızlar selamlar bu haftasonu antalyaya tatile gideceğiz ben bursadayım ve malum uzun yol. Şuan 9+2 günlük hamileyim. Denize girmemde yüzmemde bir sıkıntı olur mu sizce yada otobüs seyahatinde
Bu soruyu doktoruna sorman gerekli burdan aldığın cevaplar çözüm değil. Gebelikte deniz ve havuzda yüzmek enfeksiyon açısından riskli diye biliyorum. Yaklaşık 12 saat otobüs yolculuğu yapacağını da düşünürsek hareketsizlikten bebeğe giden kan akışında sorun olma ihtimali de olabiliyor. İhtimaller silsilesi kafanı karıştıracak bu sebeple yola çıkmadan hekime danışman gerek

doktorum yüzmeyi tavsiye etmişti. havuzda enfeksiyon vs kapma olasiligi var, deniz daha güvenli bence.

Her ne kadar denizde surekli su sirkülasyonu olsa da enfeksiyon ihtimali 0 degil .Gecen yıl denize girdikten sonra esimin cildinde bir alerji meydana geldi 1 hafta igne yaptirmak zorunda kaldik .Dr denizde enfeksiyon kapmışsın dedi.Doktorunuza sormadan hareket etmeyin yol da cok uzun.

Bu soruyu doktoruna sorman gerekli burdan aldığın cevaplar çözüm değil. Gebelikte deniz ve havuzda yüzmek enfeksiyon açısından riskli diye biliyorum. Yaklaşık 12 saat otobüs yolculuğu yapacağını da düşünürsek hareketsizlikten bebeğe giden kan akışında sorun olma ihtimali de olabiliyor. İhtimaller silsilesi kafanı karıştıracak bu sebeple yola çıkmadan hekime danışman gerek
Doktoruma tabi ki sordum sıkıntı yok dedi ama etraftan da herkes birşeyler diyor kafam karışıyor tecrübe edinmiş arkadaşlardan yorum almak istedim. Teşekkürler

Doktoruna sorduysan başka fikirlerle hiç kafani kariştırma derim..Kimi hiç sorun yaşamaz kimi binpişman olur, malum hamilelik her bünyede farklı seyreder..

Back
X