Gebelikte tekrarlayan kalp durması

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
104
34
98
30
Merhaba 3 ay önce 10 haftaliken doktora gittigimde 8+4te kalbin durduğunu ogrendim ve kürtaj oldum. Tekrardan hamile kaldım ve yine 10 haftalikken gittimde 8+5 te kalbinin durduğunu ögrendim sebep yok kanamam da yok kaliteso döllenme olabilir dendi 1 oğlum oldugu için rahimde perde olma ihtimali yok dedi. Kürtajdan sonra araştirma yaparız dedi pihtilaşma yada birşey daha söyledi ama o stresten anlamadım. Başina böyle seyler gelip ne gibi tedavi yöntemi uyguladınız sonra sağlıklı gebelik elde ettiniz mi. Sanirim hep bunu yaşicak gibi hissediyorum

Merhaba, bu normal bir durum değil. Benim de doğal yolla çocuğum var fakat sonra kalbi duran gebeliğim ve bir tane de kimyasal gebeliğim oldu. Embriyoya bağlı olabilir dendi. Eşli karyotip analizi, bağışıklık testleri, romatolojik testler (lupus gibi), ve trambofili paneli(hem kan hem genetik) baktırın mutlaka. Gerek yok diyen olursa da özelde gidin baktırın.

Merhaba, bu normal bir durum değil. Benim de doğal yolla çocuğum var fakat sonra kalbi duran gebeliğim ve bir tane de kimyasal gebeliğim oldu. Embriyoya bağlı olabilir dendi. Eşli karyotip analizi, bağışıklık testleri, romatolojik testler (lupus gibi), ve trambofili paneli(hem kan hem genetik) baktırın mutlaka. Gerek yok diyen olursa da özelde oz
Özeldeki doktorum rahim kendini toparlayınca testler yaparız neden olduğuna bakariz dedi ama bir 40 gün beklememiz gerekebilir dedi. Umarım sorun neyde bulunur

Back
X