Gebelikte tetanos aşısı

ilaytugra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
173
57
98
36
Merhaba hanımlar ben 22 haftalık hamileyim çoğu gebe 20.haftada tetanoz aşısı yaptırmış ama bana sağlık ocağındaki ebe yarın gelmemi söyledi. kaçıncı haftalarda yapılıyor geç mi kaldım ben.

Bir ara bende sormuştum çoğu doktor gereksiz olduğunu söylemiş. İçerik araştırması yaptım içindeki zararlıları görünce ve detaylı prospektüsünü okuyunca yaptırmak istemedim. Ayrıca bir de yumurta alerjim var, bu aşı da yumurta da geliştirilmiş o yüzden zaten alerji yapacaktı imza verdim geldim yaptırmak istemiyorum diye.

hmm ilk defa duydum zararlı denildiğini ben ilk hamileliğimde de yaptırdım 2 doz. bunda 1 yeter dediler yaptılar.

Gebe insan her türlü ilacı icemezken aşı bile vurulması bana da saçma geliyor.. ben ilk doğumdan sonra bir doz daha olmuşum, toplam 3 doz.. o zmnki saf ben olarak yapmışım bunu dedim daha vurulmucam, zaten bu son doz da koruyabilir dedi.. hayır şunu da anlamıyorum, hastane steril ortam değil mi hele ameliyathane.. neden tetanoz bunu anlamam

hmm ilk defa duydum zararlı denildiğini ben ilk hamileliğimde de yaptırdım 2 doz. bunda 1 yeter dediler yaptılar.
İçimdekilere bir bakın, tetanoz aşısı prospektüsü yazın çıkıyor. Gerisini Google hallediyor, içeriğindeki maddelerin nelere sebep olduğunu görmek bana yetti.

17. Haftada çağırdı beni sağlık ocağı tetanoz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…