Merhaba hanımlar ben 22 haftalık hamileyim çoğu gebe 20.haftada tetanoz aşısı yaptırmış ama bana sağlık ocağındaki ebe yarın gelmemi söyledi. kaçıncı haftalarda yapılıyor geç mi kaldım ben.
Merhaba hanımlar ben 22 haftalık hamileyim çoğu gebe 20.haftada tetanoz aşısı yaptırmış ama bana sağlık ocağındaki ebe yarın gelmemi söyledi. kaçıncı haftalarda yapılıyor geç mi kaldım ben.
Bir ara bende sormuştum çoğu doktor gereksiz olduğunu söylemiş. İçerik araştırması yaptım içindeki zararlıları görünce ve detaylı prospektüsünü okuyunca yaptırmak istemedim. Ayrıca bir de yumurta alerjim var, bu aşı da yumurta da geliştirilmiş o yüzden zaten alerji yapacaktı imza verdim geldim yaptırmak istemiyorum diye.
Bende bugün gittim sordum artık yaptılar Bi tane. 3 buçuk yaşında oğlum var daha 5 sene dolmamış diğer hamilelikte tetanoz zamanı dedi 1 tane yapsak yeter dedi.
Bir ara bende sormuştum çoğu doktor gereksiz olduğunu söylemiş. İçerik araştırması yaptım içindeki zararlıları görünce ve detaylı prospektüsünü okuyunca yaptırmak istemedim. Ayrıca bir de yumurta alerjim var, bu aşı da yumurta da geliştirilmiş o yüzden zaten alerji yapacaktı imza verdim geldim yaptırmak istemiyorum diye.
Gebe insan her türlü ilacı icemezken aşı bile vurulması bana da saçma geliyor.. ben ilk doğumdan sonra bir doz daha olmuşum, toplam 3 doz.. o zmnki saf ben olarak yapmışım bunu dedim daha vurulmucam, zaten bu son doz da koruyabilir dedi.. hayır şunu da anlamıyorum, hastane steril ortam değil mi hele ameliyathane.. neden tetanoz bunu anlamam
İçimdekilere bir bakın, tetanoz aşısı prospektüsü yazın çıkıyor. Gerisini Google hallediyor, içeriğindeki maddelerin nelere sebep olduğunu görmek bana yetti.