Gebelikte tetanoz aşısı

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
kızlar merhaba. Gebeliğimin 20. Haftasındayım. Dokturum tetanoz aşısı son 5 senede olmadıysam olmam gerektiğini söyledi. Ve sadece aile hekimliğinin yaptığını söyledi. Aşınızı oldunuz mu

17.haftamda oldum aile sağlığında ve bir defa daha yapılacak. Asm ye gitmen lazım en kısa zamanda orda gebriz takibi yaptırman lazım

Evet yaptircam 22 .haftada dr um oyle istedi .5 sene icinde olduysan tek doz yapiliyor diye biliyorum .

Ilk hamılelıgımde bütün dozları yaptırdım. Menepoza kadar bı daha atılmama gerek yok. Dıger hamılelıklerımde atılmadım.

İlk gebeligimde iki doz sonrasında da iki doz vuruldum bu gebeligimde sadece 1 doz oldum

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Yarın gideceğim ben de aşıya o zaman. Hemen gittiğiniz gibi yaptılar mı

Ben kızımda yaptırmıştım 2 doz,şimdi hatırlatma dozu yapalım dedi asm'deki ebe,20 haftadan sonra yaptıracağım tek doz daha.
Ayrıca hepatit'e koruyuculuğum yokmuş,onun da ilk dozunu yaptırdım,2 doz daha yaptıracağım.

Benim doktorum tetanoz aşısını vurulmanı istemiyorum, hem gerek yok hem erken doğumu tetikliyor dedi. Ama herkesten duyuyorum yaptırdıklarını. Kafam karıştı iyice ne yapsam acaba :KK43:

Benim doktorum tetanoz aşısını vurulmanı istemiyorum, hem gerek yok hem erken doğumu tetikliyor dedi. Ama herkesten duyuyorum yaptırdıklarını. Kafam karıştı iyice ne yapsam acaba :KK43:
Ben yaptırmasam olmaz mı falan dedim. Doktorum savaş ülkesindeyiz. Bebeğini de koruyacak bu aşı yaptır dedi

sanmıyorum erken doğumu tetiklediğini başka etkenler olabilir asm ler zaten arıyor ilk hamileliğimde aramışlardı beni de doğumdan sonra bile aşı oldum

Benim Dr da önermedi zaten hastane ortamında doğum yapcan dedi benim ilki sezaryen bu da öyle olcak o yüzden gerek yok dedi

Benimde drum erken haftada yapılmasını istemedi kesinlikle 27. Haftada yaptırdım ikinci dozuda bugün yaptırdım benim drda erken doğumu tetiklediğini savunuyor

Benim doktorum onermedi yaptrmama gerek olmadgini soyledi. Illede yaptricam diyorsan 28.haftada tek doz yatr dedi. Ama yaptiracagimi sanmiyorm.

kızlar merhaba. Gebeliğimin 20. Haftasındayım. Dokturum tetanoz aşısı son 5 senede olmadıysam olmam gerektiğini söyledi. Ve sadece aile hekimliğinin yaptığını söyledi. Aşınızı oldunuz mu
Insallah bende bu ayin 29unda olucam canim ignemi. Ama okuduklarimdan sonra biraz kafam karismadi degil. Doktoruma sorucam bakalim ne dicek.

Kızlarrr yardım lütfen tetanoz aşısı yaptırıp erken doğuran var mı merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim. Ben de 4 yıl sonra hamile kaldım çok şükür 20 haftalık gebeyim td aşısı yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım ya erken dogurursam diye korkuyorum yakında Dr a gidecek Dr Uma soracam.

Kızlarrr yardım lütfen tetanoz aşısı yaptırıp erken doğuran var mı merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim. Ben de 4 yıl sonra hamile kaldım çok şükür 20 haftalık gebeyim td aşısı yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım ya erken dogurursam diye korkuyorum yakında Dr a gidecek Dr Uma soracam.
merhaba, ben tetanozu cok arastirdim, 2-3 doktora danistim vs. Kendi doktorum ister ol ister olma dedi. Dogum aninda steril olmayan ortamlarda bebek kaybı olabilir dedi.. arastirmalarim sonucu olmaya karar verdim, 15 gun deli gibi arastirdim..Ben gittim oldum, 20 li haftalarda 1 ay arayla 2 doz oldum..

Tetanoz aşısını 21 ve 25.haftalardı sanırım yaptırdım ve şuan 35.haftadayız. Doğum yapmadım henüz. Erken doğuran da duymadım hiç aşıdan dolayı çevremde.

Back
X