Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırmasam olmaz mı falan dedim. Doktorum savaş ülkesindeyiz. Bebeğini de koruyacak bu aşı yaptır dediBenim doktorum tetanoz aşısını vurulmanı istemiyorum, hem gerek yok hem erken doğumu tetikliyor dedi. Ama herkesten duyuyorum yaptırdıklarını. Kafam karıştı iyice ne yapsam acaba![]()
Benim Dr da önermedi zaten hastane ortamında doğum yapcan dedi benim ilki sezaryen bu da öyle olcak o yüzden gerek yok dediBenim doktorum tetanoz aşısını vurulmanı istemiyorum, hem gerek yok hem erken doğumu tetikliyor dedi. Ama herkesten duyuyorum yaptırdıklarını. Kafam karıştı iyice ne yapsam acaba![]()
kızlar merhaba. Gebeliğimin 20. Haftasındayım. Dokturum tetanoz aşısı son 5 senede olmadıysam olmam gerektiğini söyledi. Ve sadece aile hekimliğinin yaptığını söyledi. Aşınızı oldunuz mu
Insallah bende bu ayin 29unda olucam canim ignemi. Ama okuduklarimdan sonra biraz kafam karismadi degil. Doktoruma sorucam bakalim ne dicek.kızlar merhaba. Gebeliğimin 20. Haftasındayım. Dokturum tetanoz aşısı son 5 senede olmadıysam olmam gerektiğini söyledi. Ve sadece aile hekimliğinin yaptığını söyledi. Aşınızı oldunuz mu
merhaba, ben tetanozu cok arastirdim, 2-3 doktora danistim vs. Kendi doktorum ister ol ister olma dedi. Dogum aninda steril olmayan ortamlarda bebek kaybı olabilir dedi.. arastirmalarim sonucu olmaya karar verdim, 15 gun deli gibi arastirdim..Ben gittim oldum, 20 li haftalarda 1 ay arayla 2 doz oldum..Kızlarrr yardım lütfen tetanoz aşısı yaptırıp erken doğuran var mı merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim. Ben de 4 yıl sonra hamile kaldım çok şükür 20 haftalık gebeyim td aşısı yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım ya erken dogurursam diye korkuyorum yakında Dr a gidecek Dr Uma soracam.
Tetanoz aşısını 21 ve 25.haftalardı sanırım yaptırdım ve şuan 35.haftadayız. Doğum yapmadım henüz. Erken doğuran da duymadım hiç aşıdan dolayı çevremde.Kızlarrr yardım lütfen tetanoz aşısı yaptırıp erken doğuran var mı merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim. Ben de 4 yıl sonra hamile kaldım çok şükür 20 haftalık gebeyim td aşısı yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım ya erken dogurursam diye korkuyorum yakında Dr a gidecek Dr Uma soracam.