Gebelikte tetanoz aşısı

Kızlarrr yardım lütfen tetanoz aşısı yaptırıp erken doğuran var mı merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim. Ben de 4 yıl sonra hamile kaldım çok şükür 20 haftalık gebeyim td aşısı yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım ya erken dogurursam diye korkuyorum yakında Dr a gidecek Dr Uma soracam.
Nerden duyuyorsunuz bunlari yahu .Sizi rahatlatacaksa aşı oldum. 39 da dogurdum .Oglum da 2 aylık oldu .

Sağlık ocağından aradılar beni 2 doz oldum, birer ay arayla..

ya beni ne saglik ocagindan aradilar ne doktorum soyledi suan sizden ogreniyorum ya.. ne yapsam ki ben doktoruma mi sorsam ya? herkesi ebesi felan aramis beni hic aramadi hamileligimin basindan beri..

ya beni ne saglik ocagindan aradilar ne doktorum soyledi suan sizden ogreniyorum ya.. ne yapsam ki ben doktoruma mi sorsam ya? herkesi ebesi felan aramis beni hic aramadi hamileligimin basindan beri..
Ben 9. Haftada gittim sağlık ocağına bi güzel gebelik kaydı başlattılar.. kadın doğumcunun söylemesi lazım aslında sağlık ocağında aşıların başlayacak diye.. bana doktorum söylemişti.. sonra zaten sağlık ocağından ebe aradı.. 19.Haftada ve 23. Haftada birer doz aşı oldum..

Benim doktorum tetanoz aşısını vurulmanı istemiyorum, hem gerek yok hem erken doğumu tetikliyor dedi. Ama herkesten duyuyorum yaptırdıklarını. Kafam karıştı iyice ne yapsam acaba :KK43:

Hamileyken yaptırmıştım 41. Haftada dahi doğuramayınca sezaryen ile aldılar :KK48:
Bence aşılar aksatılmamalı

Ben de 41’de yaptım doğum :) tetanozla ilgili de bir sorun yaşamadım çok şükür. Doktorlarımızı dinlemek durumunda kalıyoruz bi yerde..
Sağlıkla büyütün inşallah :)
Neticede ameliyata giriyoruz birde hamileyken
ne olur ne olmaz bence ihmal edilmemeli.
Benim doktorumda kesin yapılacak diyordu

Sağlıkla büyütün inşallah :)
Neticede ameliyata giriyoruz birde hamileyken
ne olur ne olmaz bence ihmal edilmemeli.
Benim doktorumda kesin yapılacak diyordu
Amin siz de güzel günlerde büyütün :) haklısınız tabii ama doktorum ısrarla yaptırma deyince yaptırmadım ben de. Normal doğum oldu zaten benimki. Neyse geçti gitti artık bebişlerimizin aşıları önemli olan :)

Back
X