T Tbacm Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 15 1 16 34 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tbacm #1 Merhabalar 6 haftalık hamileyim troidim 5.87 çıktı levotrion 50 mg başladım böyle Bir sorunla karşılaşan varmı bir sıkıntı olur mu sizce
Merhabalar 6 haftalık hamileyim troidim 5.87 çıktı levotrion 50 mg başladım böyle Bir sorunla karşılaşan varmı bir sıkıntı olur mu sizce
BurhanAltintop Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 31 11 18 14 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Tbacm #2 Tbacm .!.: Merhabalar 6 haftalık hamileyim troidim 5.87 çıktı levotrion 50 mg başladım böyle Bir sorunla karşılaşan varmı bir sıkıntı olur mu sizce Genişletmek için tıkla... Ben de aynı süreçteyim. Gebelik tiroidi geçirdiğim söylendi 4.3 çıktı sonucum. Gebelikte 2.5 olması isteniyormuş. Euthyrox 25 mg başladım. Tsh yüksekliğinin daha kötü olduğunu söyledi doktorum. O yüzden kullanıyorum sabahları aç karnına.
Tbacm .!.: Merhabalar 6 haftalık hamileyim troidim 5.87 çıktı levotrion 50 mg başladım böyle Bir sorunla karşılaşan varmı bir sıkıntı olur mu sizce Genişletmek için tıkla... Ben de aynı süreçteyim. Gebelik tiroidi geçirdiğim söylendi 4.3 çıktı sonucum. Gebelikte 2.5 olması isteniyormuş. Euthyrox 25 mg başladım. Tsh yüksekliğinin daha kötü olduğunu söyledi doktorum. O yüzden kullanıyorum sabahları aç karnına.