- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
- 98
- Konu Sahibi durumLeyla25
-
Aynı korku bende de var nette okuduklarım falan iyice korkuttu beni doktorum çok yüksek degil bebeğin iyidir dedi ama insanın içi rahat etmiyor. Rabbim sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende yeni öğrendm benmde 9 cıktı ilaçları içiyrmkorkuyrm inş birşey olmaz bebegme
İlaç içmek yetmiyor. Hipotroidsen eğer yenmemesi gereken şeylere dikkat et. Annemin komşusu hamileyim ama tiroid olduğu bilinmemis ilk kızı maalesef özel bir çocuk oldu.Bende yeni öğrendm benmde 9 cıktı ilaçları içiyrmkorkuyrm inş birşey olmaz bebegme
Bende korkuyrm ve benm değerm yüksek 9 kmsede duymadm rabbim korusun onları inş sağlıklılardır bebeklermzAynı korku bende de var nette okuduklarım falan iyice korkuttu beni doktorum çok yüksek degil bebeğin iyidir dedi ama insanın içi rahat etmiyor. Rabbim sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canm iyice korktm ben ya benm yüzümden cocugma birşey olsn istemyrm 10. Haftadym dikkatetsm yemeklere düzelir mi cnmİlaç içmek yetmiyor. Hipotroidsen eğer yenmemesi gereken şeylere dikkat et. Annemin komşusu hamileyim ama tiroid olduğu bilinmemis ilk kızı maalesef özel bir çocuk oldu.
Korkma daha basindasin hamileliğin. İlacını zamanın da iç. 40_45 dk sonrasında kahvaltını yap. Ben 2 saat evvelden içerim daha garanti olsunCanm iyice korktm ben ya benm yüzümden cocugma birşey olsn istemyrm 10. Haftadym dikkatetsm yemeklere düzelir mi cnm
Tamm cnm çok sağol cok yardmcı oldun yemem onları daha iyi araştrma yapcm zaten internetteKorkma daha basindasin hamileliğin. İlacını zamanın da iç. 40_45 dk sonrasında kahvaltını yap. Ben 2 saat evvelden içerim daha garanti olsun
Bol bol su iç. Hamilelikte çok ödemin olur yoksa. Ara ara yürüyüş yap.
Beyaz lahana, kara lahana, kırmızı lahana, brokoli, karnabahar vs. Bunları asla yeme. Bunlar tiroidin düşmanı. İçtiğin ilacın etkisini yok ediyor. Netten bak sanırım 15 kadar ürün vardı tüketilmemesi gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?