- 7 Ağustos 2014
- 393
- 573
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz düşürmek için elimden geleni yapacağımHemen bir endokrin uzmanı ile görüşün. İlaçla düzelebilen bir durum ama ihmal ederseniz gelişim geriliğine yol açabilir.
Kaç çıktığını bilmiyorum çünkü kan verdikten sonra beni arayıp haber verdiler sonuçları gidip alamadım henüz. Çok korkuyorumİlaç kullanıp kontrol altında tutarsanız korkulacak bir şey değil. Kaç çıktı?
Canım benimde yüksek ti bir aydır ilaç kullanıyorum kan verdim dün düşmüş normale dönmüş ama gebelik boyunca kullanılacakmış.o kadar da korkulacak bir şey yok bence Allahın izniyle düşer hemen , gebeliğe bağlı yükseliyormuş bana öyle söylediler.Cevabınız için teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz düşürmek için elimden geleni yapacağım
Evet TSH çok yüksek çıkmış kaç çıktığını bilmiyorum çünkü telefonla haber verdiler sonucumu görüpTiroidden kastiniz nedir TSH mi? Kaç çıktı?
E nabız dan baksanıza.Evet TSH çok yüksek çıkmış kaç çıktığını bilmiyorum çünkü telefonla haber verdiler sonucumu görüp
TSH çok yüksek olsa gebe kalmanız da çok zor. Daha 8 hafta önce gebe kaldıysanız, çok yükselmiş olamaz. Kendinize evham yapmayın, ilaçlarla çabuk dengelenen bir şeydir TSH. Yeter ki kontrol altında tutulsun.Evet TSH çok yüksek çıkmış kaç çıktığını bilmiyorum çünkü telefonla haber verdiler sonucumu görüp
Bende de hipotroidi var gebe kalmadan önce de biliyordum ilaç kullanıyordum zaten. Sürekli takip altında tutuyoruz ilaç dozunu artırıyoruz gerekirse. 16 haftalık gebeyim. Korkmayın doktorunuz gerekeni yapar.Kaç çıktığını bilmiyorum çünkü kan verdikten sonra beni arayıp haber verdiler sonuçları gidip alamadım henüz. Çok korkuyorum
Ben zaten troid hastasıyım hep dengede tutuyordum ilaçla. Gebelikle birlikte yükseldi demekki bu dönemde çok yükselmesi beni korkuttu ya bişey olduysa bebeğe diye içim içimi yiyorCanım benimde yüksek ti bir aydır ilaç kullanıyorum kan verdim dün düşmüş normale dönmüş ama gebelik boyunca kullanılacakmış.o kadar da korkulacak bir şey yok bence Allahın izniyle düşer hemen , gebeliğe bağlı yükseliyormuş bana öyle söylediler.
Yurtdışındayim canım sonuçlarım labaratuvarda şu anda kapalı sabah ilk işim almak olacak buraya yazarım çok endişeleniyorumE nabız dan baksanıza.
Korkmayın ilaçlara başlayınca düşer. En kısa zamanda bir dahiliye ye görünün. Sizinle sürekli ilgilenir zaten
bebekte gelişim geriliğine sebep oluyor diyolar ama çok çok yüksek olursa dedi benim dr um o zaman ama ilaçla düzeliyor merak etmeyinBen zaten troid hastasıyım hep dengede tutuyordum ilaçla. Gebelikle birlikte yükseldi demekki bu dönemde çok yükselmesi beni korkuttu ya bişey olduysa bebeğe diye içim içimi yiyor
Ben yıllardır tiroid hastasıyım her gün ilaç kullanıyorum ilaç dengede tutuyor çok dengeli olduğu için gebe kalmamda bı engel olmadı ama gebelik yükseltmiş anladığım kadarıyla. Şimdi kullandığım ilacın dozunu ayarlarlar tahminen ama ben çok korkuyorum ya bebeğe bir şey olduysa diyeTSH çok yüksek olsa gebe kalmanız da çok zor. Daha 8 hafta önce gebe kaldıysanız, çok yükselmiş olamaz. Kendinize evham yapmayın, ilaçlarla çabuk dengelenen bir şeydir TSH. Yeter ki kontrol altında tutulsun.
Bir iki ayda dengelenir en fazla.
Yine de sonuçlarınızı bir endokrinoloji doktoruna gösterin, içiniz rahat etsin.
Allah korusun. Sanmıyorum , sonuçta farketmişsiniz. Hemen düşer umarımBen zaten troid hastasıyım hep dengede tutuyordum ilaçla. Gebelikle birlikte yükseldi demekki bu dönemde çok yükselmesi beni korkuttu ya bişey olduysa bebeğe diye içim içimi yiyor
Arkadaşım ben de yıllardır tiroid hastasıyım her gün ilaçla dengede tutuyordum demekki gebelikle yükselmiş. İlacimin dozunu ayarlarlar tahminen daha düşük doz verirler ve ben 75 ml kullanıyorum her günBende de hipotroidi var gebe kalmadan önce de biliyordum ilaç kullanıyordum zaten. Sürekli takip altında tutuyoruz ilaç dozunu artırıyoruz gerekirse. 16 haftalık gebeyim. Korkmayın doktorunuz gerekeni yapar.
Anladm birşey yoktur inşallah korkmayın.Yurtdışındayim canım sonuçlarım labaratuvarda şu anda kapalı sabah ilk işim almak olacak buraya yazarım çok endişeleniyorum
İnşallah bir şey olmamıştır ben hemen düşürmek için elimden geleni yapacağım bebeğime zararı olmasınbebekte gelişim geriliğine sebep oluyor diyolar ama çok çok yüksek olursa dedi benim dr um o zaman ama ilaçla düzeliyor merak etmeyin
Aynen ben de 75 kullanıyordum önce 100 şimdi de 150ye çıktı. Gebelik ilerledikçe yükselecek normal gayet içinizi rahat tutun.Arkadaşım ben de yıllardır tiroid hastasıyım her gün ilaçla dengede tutuyordum demekki gebelikle yükselmiş. İlacimin dozunu ayarlarlar tahminen daha düşük doz verirler ve ben 75 ml kullanıyorum her gün