Gebelikte Ton Balığı Tüketmek

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Sakıncalı mı değil mi bilmiyorum. Bazen çok canım istiyor tereddüt ediyorum. Konserve ton balığı bu arada.

Cok sacma bi dert ama ben de kara kara bunu dusunuyorm. Canim fantastik seyler cekiyor ton baligi, karides vs. Ben bunlari arastiracagm iyice doktora da soralim. Sakncasi yoksa suyunu cikaralm bence :D
Cnku gebelkte omega cok onemli. Balik ve deniz urunlerinde de bol bol var

Kızlar civa içerdiği için önermiyorlar hamilelikte. bende çok severim aslında aşırı tüketmedikçe zararlı olacağını sanmıyorum bazı şeylerin ama insan bi pimpirikleniyor işte

Cok sacma bi dert ama ben de kara kara bunu dusunuyorm. Canim fantastik seyler cekiyor ton baligi, karides vs. Ben bunlari arastiracagm iyice doktora da soralim. Sakncasi yoksa suyunu cikaralm bence :KK70:
Cnku gebelkte omega cok onemli. Balik ve deniz urunlerinde de bol bol var
Valla canım sorma geçen gece rüyama girdi sabah uyandığımda karides güveç diye dolandım durdum ama unuttum sonra bak şimdi yine aklıma geldi :KK70: yenmemesi gerekiyorsa da bekleyeceğiz artık napalım :KK43:

Valla canım sorma geçen gece rüyama girdi sabah uyandığımda karides güveç diye dolandım durdum ama unuttum sonra bak şimdi yine aklıma geldi :KK70: yenmemesi gerekiyorsa da bekleyeceğiz artık napalım :KK43:

Ay hamile olmadığım halde karides güveç yazinca bi fena oldum gece gece ooy bide sizi düşünemiyorum

Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Sakıncalı mı değil mi bilmiyorum. Bazen çok canım istiyor tereddüt ediyorum. Konserve ton balığı bu arada.
Ton balığı zararsız kuzum. Ama somon karides midye çok fazla çinko içeriyor diye zararlıymış. Ben çok fazla yedim karides ve midye inşallah sorun olmaz

Şimdi ton balık sandviç yedim yerken reklamı denk geldi sırıtırken bir de bu konu :deli: hamileyken ben de yememistim civa oranı yüksek olduğu için kizlar..şimdi hepinizin yerine yemiş olayım siz yemeyin:bicak:

Back
X