- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Canim gecenlerde benimde oyle pihti seklinde yuvarlak akintim oldu ama benim zaten normal dede akintim oluyo doktor enfeksiyon var demisti fitil verdi ama gecmedi neyazikki cmrt kontrolum var bakalim ne diyecek seninde oyle bi durumun olabilir belkiArkadaslar 15 haftalık olduk. cok şükür idare ediyoruz ama bundan 1ay önce cok afedersiniz tuvaletimi yaparken şeyimde acıklık hissi carmışta orda bişey varmış gibi hissettim cok korktum düşükmü acaba diye peçete ile sildim baktımda bıldırcın yumurtası kadar top gibi beyaz akıntı ama sıvı değil sonra ezildiyumusaktı yani çok özür diliyorum kızlar.ozaman doktorumu aradım idrar tahlili yapalım dedi buyuk ihtimalle kum döküyosundur dedi.iyide bu idrarımdan gelmedi ki vajinamdan geldi hissettim yani sonra zaten gidemedim ne yanma vardı ne kasıntı bide beyazdı.tarama testine gittimde bebek gayet iyi suyu gayet güzel demişti.lakin akşam gene böyle oldu wcdeyken hissettim yine yumurta gibi geliyo top gibi peceteyle aldımda ezdim beyaz grimsi renkte nokta iplik gibi seyler varı ağrımda yok kanamamda yok.acaba topaklar akıntının toplanmış halimi kızlar merak ediyorum çünkü bende çok akıntı olmuyo.aranızda böyle olan duyan varmı acaba?
Hiç aklına gelmedi foto çekip atmak canım bidaha aynı şey olursa cekip atıcam doktora.Bence ezmeden doktorunuza resmini videosunu yollayın. Nasıl birsey oldugunu görsün ona gore birşey soyler. Ilk kez duydum maleseg bilgim yok şöyle yap felan diyemiyorum gecmiş olsun inşallah gecer biran önce
Heralde olabilir canım ama bende yanma batma yada kasıntı yok bildiğin akıntının top gibi birikmiş hali toplanmş gibi geliyo ama peçeteyle alıyorum kuru çünkü.Canim gecenlerde benimde oyle pihti seklinde yuvarlak akintim oldu ama benim zaten normal dede akintim oluyo doktor enfeksiyon var demisti fitil verdi ama gecmedi neyazikki cmrt kontrolum var bakalim ne diyecek seninde oyle bi durumun olabilir belki
Yanma batma kasinti bendede yok tatlim ama olabiliyomus aynen öyle birikmis hali gecen findik buyuklugunde geldi yuh nerden geliyo bunlar dedim kendi kendime nezaman gidiceksin doktora pekiHeralde olabilir canım ama bende yanma batma yada kasıntı yok bildiğin akıntının top gibi birikmiş hali toplanmş gibi geliyo ama peçeteyle alıyorum kuru çünkü.
Evet kullandım canım ama 6 haftalıkkn falandı 2hafta kullandım.şimdi 15 haftalık ozaman bende o jelden şüphelenmiştin acaba o kadar birikmiş olupta içerde kalmış olabilirmi?jelden sonra da geldi bu ayda geldi ondan merak ediyorum.Crinone jel kullanıyor musunuz onu kullanırken böyle geliyorda
Benimde bıldırcın yumurtası kadar geldi orda öyle kalıyo.31 maysta randevum malesef doktorum cok yoğun muayeneden cıktım gibi alıyorum randevuyu anca bir ay sonraya veriyolar bide özel yani tabi doktorum bi sıkıntı olunca hemen gel diyo ama zort pırtta gidememki kanamam yok ağrm yok gitsemde alttanda muayeneedemez mecbur beklicem randevumu.Yanma batma kasinti bendede yok tatlim ama olabiliyomus aynen öyle birikmis hali gecen findik buyuklugunde geldi yuh nerden geliyo bunlar dedim kendi kendime nezaman gidiceksin doktora peki
Dogru canim haklısın zaten normal dede hep 1 ay sonraya gun veriyolar yapicak bisey yok ben cmrt gunu gidicem bakalım ne diyecekBenimde bıldırcın yumurtası kadar geldi orda öyle kalıyo.31 maysta randevum malesef doktorum cok yoğun muayeneden cıktım gibi alıyorum randevuyu anca bir ay sonraya veriyolar bide özel yani tabi doktorum bi sıkıntı olunca hemen gel diyo ama zort pırtta gidememki kanamam yok ağrm yok gitsemde alttanda muayeneedemez mecbur beklicem randevumu.
Yok doktorm cok yogun dolu bi doktor bazen hiç randevu vermiyolar doktor kendi ajandasına yazıp alıyo beni bazen.sen gittinde mutlaka yaz buraya canım :) bende gittikten sonra yazarım hayırlı haberlerle inşallah buarada kaç haftalıksın canım ?Dogru canim haklısın zaten normal dede hep 1 ay sonraya gun veriyolar yapicak bisey yok ben cmrt gunu gidicem bakalım ne diyecek
Yazarim canim ben de 10.haftamdayim :) hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alacağımız zamanlarda gelir inşallahYok doktorm cok yogun dolu bi doktor bazen hiç randevu vermiyolar doktor kendi ajandasına yazıp alıyo beni bazen.sen gittinde mutlaka yaz buraya canım :) bende gittikten sonra yazarım hayırlı haberlerle inşallah buarada kaç haftalıksın canım ?
Merhaba canım gittinmi sen doktora ?Dogru canim haklısın zaten normal dede hep 1 ay sonraya gun veriyolar yapicak bisey yok ben cmrt gunu gidicem bakalım ne diyecek
Gittim canim enfeksiyon gecmemis dedi tekrar fitil verdi onlarida kullandim ama sanırım yine gecmedi sen ne yaptin devam ediyomu hala gittinmi doktoraMerhaba canım gittinmi sen doktora ?
Benden işte ozaman bikete kocaman gelmişti daha gelmedi ama gittimde idrar tahlili isticem yinede inşallah hayırlısıyla yarın randevum.bebeği görcez cinsiyeti öğrencez inşallah çok sağlıklıdır bayadır görmüyorum stress halindeyim valla :)Gittim canim enfeksiyon gecmemis dedi tekrar fitil verdi onlarida kullandim ama sanırım yine gecmedi sen ne yaptin devam ediyomu hala gittinmi doktora
Iyi cnm sevindim valla sen kac haftalik oldunki cinsiyet i ogreniceksiniz benimki 12 oldu acaba benimkide belli olmusmudur cok merak ediyorum :)Benden işte ozaman bikete kocaman gelmişti daha gelmedi ama gittimde idrar tahlili isticem yinede inşallah hayırlısıyla yarın randevum.bebeği görcez cinsiyeti öğrencez inşallah çok sağlıklıdır bayadır görmüyorum stress halindeyim valla :)
Canım ben 17. Haftamdayım çok şükür.12 haftamda sölemedi bana bakalım inşallah şindi sağlıkla görcez bi oğluşum var bakalım bebişcik kızmı erkekmi :)Iyi cnm sevindim valla sen kac haftalik oldunki cinsiyet i ogreniceksiniz benimki 12 oldu acaba benimkide belli olmusmudur cok merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?