Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik troidiniz vardır benin de var 2.50 altında tutulması lazımKizlar merhaba 2 aylık hamileyim kan sonuçlarında kızamıkçık enfeksiyonu ve troid çıkmış kizamikcik icin bagisikligim var ama troid beni tedirgin etti önemli biseymi 1 ay ilaç kullanmami tavsiye etti yaşayan varmi ?
Bendede gebelik tiroidi var.Hamileliğimin 2.ayından beri kullanıyorum.Doğuma kadar devam edeceğim.Tedirgin olacak bir durum değil.Sadece düzenli kullanmaya önem verin.Kizlar merhaba 2 aylık hamileyim kan sonuçlarında kızamıkçık enfeksiyonu ve troid çıkmış kizamikcik icin bagisikligim var ama troid beni tedirgin etti önemli biseymi 1 ay ilaç kullanmami tavsiye etti yaşayan varmi ?
Kesinlikle önemli. Kaç çıktı tiroid değeriniz ?Kizlar merhaba 2 aylık hamileyim kan sonuçlarında kızamıkçık enfeksiyonu ve troid çıkmış kizamikcik icin bagisikligim var ama troid beni tedirgin etti önemli biseymi 1 ay ilaç kullanmami tavsiye etti yaşayan varmi ?
Öncesinde de ilaç kullanıyordum zaten hamileliğim boyuncada kullandım ilk zananlar 50lik yetiyordu 25 haftadan sonra 75 lik ve 50 lik karışık içiyorum sıkıntı etmeyinKizlar merhaba 2 aylık hamileyim kan sonuçlarında kızamıkçık enfeksiyonu ve troid çıkmış kizamikcik icin bagisikligim var ama troid beni tedirgin etti önemli biseymi 1 ay ilaç kullanmami tavsiye etti yaşayan varmi ?
Merhaba 10 yasında oglumun kan sonucundada tsh 0’6-4’34 arası yazıyor ama 4’55 cıkmısGebelik troidiniz vardır benin de var 2.50 altında tutulması lazım
Bir bilgim yok ama gebelikte tehlikeliMerhaba 10 yasında oglumun kan sonucundada tsh 0’6-4’34 arası yazıyor ama 4’55 cıkmıs
Doktor pek sorun gormedı bı 6 ay sonra fılan bı ara baktırın dedı
Sızcede cok degılmo
Kullanmaya başladım ama yan etki yaptı titreme ishal baygınliga kadar 3.40 sanırım benimki biraz kullanmamami çok yüksek olmadığını söyledi takipte kalicaz eğer yükselirse mecbur devam edecek kullanmaya bide 25 mg en düşük olanını kullanıyordumBen maalesef ikiz bebeklerimi TSH hormonu yüzünden kaybettim. Yani doktorum buna bağlıyor. Hamile kaldığımda TSH hormonum 3.70'mis. Hamile bir kadında bu oranın 2.50 hatta 2 olması tavsiye ediliyor. Şuan ben de 2ye düşürmek için hap kullaniyorum. Aç karnina kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum bu hapı . Önemli bı durum. Tavsiyem ihmal etmeyin sakın. Rabbim bebeğinizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin.![]()
6. Haftamda troid olduğunu öğrendim ve ilaç tedavisine başladım şuan 16. Haftamdayım geçen hafta kan verdim ve troidlerim düşmüş normal seviyeye ama dr ilacı bırakmamı tavsiye etti bende hergün sabahları aç karnına atıyorum bir sıkıntı olmaz kullan troid çok önemli bebeğinde zeka geriliği olur kullanmazsan.
3.40 sanırım tedirginim yan etki yaptığı için en düşük dozunu bile kullanamıyorum ne yapacağım bilmiyorumKesinlikle önemli. Kaç çıktı tiroid değeriniz ?
Ben de tiroid hastasıyım ve her ay kontrole gidip ilaç dozu düzenliyor doktorum.
Tiroidler vücudun ikinci beyni gibi düşünün. Gebelik sürecinizin olumsuz etkilenmemesi için mutlaka takipte kalın.
Allah Allah yan etki yapması çok tuhaf ben de kullanıyorum ama hiç yan etki yapmadı. Vücuttan vücuda değişiyor herhalde. :/Kullanmaya başladım ama yan etki yaptı titreme ishal baygınliga kadar 3.40 sanırım benimki biraz kullanmamami çok yüksek olmadığını söyledi takipte kalicaz eğer yükselirse mecbur devam edecek kullanmaya bide 25 mg en düşük olanını kullanıyordum
Yan etkiyi onun yaptığına emin misiniz3.40 sanırım tedirginim yan etki yaptığı için en düşük dozunu bile kullanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
Gerçekten hiç yaşamadigim bi şeydi ilaci içtikten 45 dk sonra titremeye soğuk ter dökmeye başladım bi yandan ishal ve kusma da oldu birden bire yerimden bile kalkamadan koridora uzandım ve uyuya kalmışım uyandığımda 2 3 saat geçmişti ve belirtilerde geçmişti neden oyle oldu bilmiyorumAllah Allah yan etki yapması çok tuhaf ben de kullanıyorum ama hiç yan etki yapmadı. Vücuttan vücuda değişiyor herhalde. :/
Şeker düşmesi falan olabilir mi birden? Her ilacı içtiğinizde böyle oluyorsa bence doktora danışınGerçekten hiç yaşamadigim bi şeydi ilaci içtikten 45 dk sonra titremeye soğuk ter dökmeye başladım bi yandan ishal ve kusma da oldu birden bire yerimden bile kalkamadan koridora uzandım ve uyuya kalmışım uyandığımda 2 3 saat geçmişti ve belirtilerde geçmişti neden oyle oldu bilmiyorum
Serbest t4 kaç çıktı sizde merak ettim benimde troidim yüksek ama serbest t4 iyi çıktıKizlar merhaba 2 aylık hamileyim kan sonuçlarında kızamıkçık enfeksiyonu ve troid çıkmış kizamikcik icin bagisikligim var ama troid beni tedirgin etti önemli biseymi 1 ay ilaç kullanmami tavsiye etti yaşayan varmi ?