Gebelikte TSH değeri?

Lavinya8955

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
168
219
23
36
Merhaba arkadaşlar. 14+5 haftalık gebeyim. Bugün aylık tahlillerimi yaptırdım. Bugünkü sonucumda tsh değeri 6 çıktı. Doktor endokrin bölümüne yönlendirdi yarın gideceğim. Biraz endişelendim değerim çok mu yüksek? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Değeriniz yüksek ama hamilelikte bu tarz dalgalanma olabiliyormuş. Çok kısa sürede ilaçla düzeltirler. Bu durum önemli yalnız, endokrin randevularınızı çok sıkı takip edin.

Merhaba arkadaşlar. 14+5 haftalık gebeyim. Bugün aylık tahlillerimi yaptırdım. Bugünkü sonucumda tsh değeri 6 çıktı. Doktor endokrin bölümüne yönlendirdi yarın gideceğim. Biraz endişelendim değerim çok mu yüksek? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Benim de bugün kontrolümde 4.87 çıkmış biraz yüksek dedi bi ilaç verdi günde 1 tane kullanmalık ilaç bittiğinde yeniden kontrole çağırdılar. Doktorun demesine göre bu tsh değeri oynama yapabiliyormuş ama önemliymiş bebeğin zekası açısından.

Benim de bugün kontrolümde 4.87 çıkmış biraz yüksek dedi bi ilaç verdi günde 1 tane kullanmalık ilaç bittiğinde yeniden kontrole çağırdılar. Doktorun demesine göre bu tsh değeri oynama yapabiliyormuş ama önemliymiş bebeğin zekası açısından.
Evet doğru. Ben de günde 1 tane olmak üzere ilaç kullanıyorum. Her ay değerimi takip edecekler

Benim ilk öğrendiğim de 25ti değerim ilaçla şuan 3e düştü.

Benim de 6 yada 4 falandı öğrendiğimde 12. Haftamdaydım sanırım, ilaç kullanımını ona görr ayarlıyo dozunu falan sonra değerim düştükçe ilacın dozunu da düşürdük geçen baktırdığımda 2 çıktı ama ilaca devam ediyorum zaten en düşük doz

Back
X