benim de 5 kusurdu canım eutrodex die tsh ilacı kullanıyorum endokrin e gittim ben de aylık kontrol e çağırdı ilacını düzenli iç canım ayni saatte içmeye özen göster ac karnına yarim saat de birşey yeme emilsinArkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Tsh değerim 5.2 çıktı. Yüksek olduğunu yeni öğrendim ve ilaca başladım. Benim ki gibi yüksek çıkanlar var mı? Doktorunuz ne söyledi bu konuda?
O ilacı kullanıyorum bende. Doğdu mu bebeğiniz? Siz kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ilacı?benim de 5 kusurdu canım eutrodex die tsh ilacı kullanıyorum endokrin e gittim ben de aylık kontrol e çağırdı ilacını düzenli iç canım ayni saatte içmeye özen göster ac karnına yarim saat de birşey yeme emilsin
yok canım yeni hamileyim yarin tam 8 haftalık olucak Allah in izniyle ilk öğrendiğim de daha bebek 4 haftalıkken 5 kusurdu hemen endokrin e gittim 50 mg kullanıyorum düşmüş 4 gün sonra bi daha baktirdim 2.5 du geçen salı bi daha baktirdim 1.98 di sorun yok ilacı kullan düzenliO ilacı kullanıyorum bende. Doğdu mu bebeğiniz? Siz kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ilacı?
canım ben de elevit kullanıyorum onun içinde de demir b12 falan var ayni anda içmeyin deniyor zaten ben sabah 7 de alarm kuruyorum kalkıp ilacı icip geri yatıyorum tsh için her gün öğleden sonra 3 de de elevit folik asit içiyorum aksam 9 da progestan içiyorum 11 de gece süt araları açık tutuyorum birbirini etkilemesin diye sorun olmuyo arayi açıp içmeni öneririmBen de 5.ayimda ögrendim tsh 3.5 cikti endokrin 25mg eutrodexe baslatti.1aydir iciyorum en son 1.5 e düştü allahtan ama inş daha önceleri etkilenmemiştir.ya bir de bu ilaca basladiktan sonra demir hapi güme gidiyor doktor eutrodexi sabah al dedi. demiri aksam ac karnina al dedi .ama ara ögun yaptigim icin hic aç olmuyorum sizde de mi durum böyle?
Ben 7.haftanin basinda kullanmaya basladim ilaci. Doktora hamilelik testi yaptiktan sonra gitmedim hemen. Kesesi görünsün kalp atisi ciksin derken 6.haftaya erteledim. Kim bilir ne zamandir yuksek tsh ımyok canım yeni hamileyim yarin tam 8 haftalık olucak Allah in izniyle ilk öğrendiğim de daha bebek 4 haftalıkken 5 kusurdu hemen endokrin e gittim 50 mg kullanıyorum düşmüş 4 gün sonra bi daha baktirdim 2.5 du geçen salı bi daha baktirdim 1.98 di sorun yok ilacı kullan düzenli
Ben son adet tarihimde diyetisene gitmek istedigimde ogrenmistim ve 5 cikmisti doktor hamile kaldigin zaman ilaca baslariz demişti adete 1 hafta kala tekrar baktirayim dedim 6.2 cikti doktor ilaca gerek yok dedi ama ben cocuk düşünüyorum engel olur diye korktugum icin başladım ve zaten o günlerde geç dollemme ile 1 2 günlük falan döllenme olmuştu tabi bilmiyordum iyi ki de baslamisim sonra hamileligimi ogrenince doz ayarlamasi yaptikilac duzenli alınınca bi sorun olmaz insallah
Ben hep ozel doktora gidiyorum da böyle sık sık nerden ölctürüyosunuz tsh ı? Saglik ocagi ölcüyormus ama güvenilir olur mu acaba?yok canım yeni hamileyim yarin tam 8 haftalık olucak Allah in izniyle ilk öğrendiğim de daha bebek 4 haftalıkken 5 kusurdu hemen endokrin e gittim 50 mg kullanıyorum düşmüş 4 gün sonra bi daha baktirdim 2.5 du geçen salı bi daha baktirdim 1.98 di sorun yok ilacı kullan düzenli
Sizde de geç kalınmış bir durum yok bir şey olmaz inşallahSiz öncesinden önlem aldıgınız icin bi problem olmaz.. insallah..
Ben hep ozel doktora gidiyorum da böyle sık sık nerden ölctürüyosunuz tsh ı? Saglik ocagi ölcüyormus ama güvenilir olur mu acaba?
canım ben de aynı ilacı kullanıyorum demir hapını da bir süre kullandım gün içinde ne zaman alacağımı bilememiştim sonra akşam uyumadan önce almaya başladım. Sonrasında değerlerim gayet yüksek çıkmıştı demir açısından. Sen de belki uykudan son iki saat önce bir şey yemezsin ayarlayabilirsen.Ben de 5.ayimda ögrendim tsh 3.5 cikti endokrin 25mg eutrodexe baslatti.1aydir iciyorum en son 1.5 e düştü allahtan ama inş daha önceleri etkilenmemiştir.ya bir de bu ilaca basladiktan sonra demir hapi güme gidiyor doktor eutrodexi sabah al dedi. demiri aksam ac karnina al dedi .ama ara ögun yaptigim icin hic aç olmuyorum sizde de mi durum böyle?
Evt yatmadan önce almak en mantiklisi sankicanım ben de aynı ilacı kullanıyorum demir hapını da bir süre kullandım gün içinde ne zaman alacağımı bilememiştim sonra akşam uyumadan önce almaya başladım. Sonrasında değerlerim gayet yüksek çıkmıştı demir açısından. Sen de belki uykudan son iki saat önce bir şey yemezsin ayarlayabilirsen.
Merhaba ben de 26 haftalıkken öğrendim tsh yüksekliğimi 3.45 çıktı. Siz nasılsınız bebeğiniz nasıl merak ett,im ben de çok endişeleniyorum internette çok olumsuz şeyler okudum. Cevap yazarsanız sevinirim.Evt yatmadan önce almak en mantiklisi sankiyemekten sonra 2 saat geçmesi yeterli galiba dedigin gibi .sağol canim
8.haftamda bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Ama tsh la alakalı olmayabilir sebebi. şu an yeniden hamileyim. bu kez önlemimi aldım tsh konusunda önceden.Konuya zaman geçmiş ama bende merak ettim durumunuz nasil. Benimde TSH 4.5 cikmisdi
7. Haftamdan itibaren Eutrox kullanıyorum.
Hala devam ediyorum her ay kontrole gidiyorum.
Bende tsh ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Düşüğe neden olmuyor.8.haftamda bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Ama tsh la alakalı olmayabilir sebebi. şu an yeniden hamileyim. bu kez önlemimi aldım tsh konusunda önceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?