Geçmiş olsun canım.ben de aynı problemi yaşadım.şuan 16 haftalık hamileyim..hamileliğin 8.haftasında öğrendim benimki çok yükselmişti.hemen levitorana başladım.her ay kontrole gidiyorum baya bi düştü.biraz daha düşmesi gerekiyor(2 nin altı olması gerekiyormuş gebelikte). Sizde kullanınca düşer merak etmeyinMerhaba kızlar 5 haftalık gebeyim. Gebelikle birlikte tsh hormonum yukselmıs doktorum gebelik troıdı oldugunu ilaca baslamam gerektiğini soyledı. Zaten bu aralar asırı bir kilo alma durumum soz konusu... Gecen hafta 61 iken dun 63.5. cıktım yanı 1haftada 2bucuk kilo almısım belki tartıdan dolayıydı belki tartılırken mıdemın dolu olmasından ama sonuc olarak durum bu. Gebelikte basına tths yukseklıgı gelen varmı benimle paylasırmısınız.
Sagol canim Sanada gec mıs olsun korkmadım ılacla kontrol altına alabiliriz dedi ama bende asırı kilo alımı var 5 gunde 2 kg almısım yanı anlamadım ılacla kilo verdin mi canımGeçmiş olsun canım.ben de aynı problemi yaşadım.şuan 16 haftalık hamileyim..hamileliğin 8.haftasında öğrendim benimki çok yükselmişti.hemen levitorana başladım.her ay kontrole gidiyorum baya bi düştü.biraz daha düşmesi gerekiyor(2 nin altı olması gerekiyormuş gebelikte). Sizde kullanınca düşer merak etmeyin
Allah razı olsun canım degerım 4.75 olmus ama gebeligim in 4.haftasındayım suan hemen yukselmeye baslamısMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun. Benim de geçen sene gebelikte beraber yükselmeye başladı. Şimdi yine yüksek bende sizin ilaca eşdeğer Bi ilaç kullanıyorum. Sizin değeriniz kaç çıktı.doktorum 2.50 a düşerse yeter dedi bana.
İlaçlarınızı mutlaka düzenli olarak kullanın. İnşallah en kısa sürede düşer..
Benim kiloda değişiklik olmadı..8.haftada 13 e çıkmış benim ki aşırı yükselmiş.böyle bir problemim yoktu daha önce.4 küsürlere düştü.birkaç gün sonra kontrolüm var inşallah 2.5 altına düşmüştürSagol canim Sanada gec mıs olsun korkmadım ılacla kontrol altına alabiliriz dedi ama bende asırı kilo alımı var 5 gunde 2 kg almısım yanı anlamadım ılacla kilo verdin mi canım
Doktorlarınız birşey dedimi bu konuda yüksek olursa bebeğe bir etkisi olurmuymus benim değerinde 3.16 çıktı endokrin bölümüne yönlendirdi biraz yüksek çıkmış dedi bakalım yarın dahiliye de randevum var endokrine yönlendirmesini isticem 8+3 haftalık hamileyim geç kalmaktan korkuyorumarkadaşlar korkmayın ilacınızı kullanın benimki 22 ye çıkmıştı şşmdi 3.5 zamanla düşer
Doktorlarınız birşey dedimi bu konuda yüksek olursa bebeğe bir etkisi olurmuymus benim değerinde 3.16 çıktı endokrin bölümüne yönlendirdi biraz yüksek çıkmış dedi bakalım yarın dahiliye de randevum var endokrine yönlendirmesini isticem 8+3 haftalık hamileyim geç kalmaktan korkuyorum
Teşekkür ederim inşallah yarın belli olucak ilaç verip vermiyecekleri ama ben 8 haftalık hamileyim geç kalmamisimdir inşallah hamileliğimin ilk zamanları bayram tatiline denk geldi ancak tatilden sonra doktora gidip tahlil yaptırdım oda böyle çıktıÇok az bir yükseklik bu bence endişe etmeyin, ilacınızın dozajını ayarlamaya çalışın Benim 5 in üzerindeydi 6 haftalıkken 1 haftada 2,5 altına indi. Sık sık kontrol ettireceğim siz de takibi bırakmayın
Insallah dusmus tur canım rabbım korusun bebeklerimızıBenim kiloda değişiklik olmadı..8.haftada 13 e çıkmış benim ki aşırı yükselmiş.böyle bir problemim yoktu daha önce.4 küsürlere düştü.birkaç gün sonra kontrolüm var inşallah 2.5 altına düşmüştür
Gonlunu ferah tut canım hayırlısıyla saglıklı bı gebelik ve bebek sahibi olursun ınsallah stres yapma o daha tehlıkelıTeşekkür ederim inşallah yarın belli olucak ilaç verip vermiyecekleri ama ben 8 haftalık hamileyim geç kalmamisimdir inşallah hamileliğimin ilk zamanları bayram tatiline denk geldi ancak tatilden sonra doktora gidip tahlil yaptırdım oda böyle çıktı
Gecmıs olsun canımarkadaşlar korkmayın ilacınızı kullanın benimki 22 ye çıkmıştı şşmdi 3.5 zamanla düşer
Teşekkür ederimGecmıs olsun canım
benim değerim çok yüksek oldupu için çok korkmuştum dr korkma dedi çünkü değeri 30 a çıkan gebeler takip etmiş hem endokrinologa gşttim hem de perinatoloğa bi sıkıntı yok dediDoktorlarınız birşey dedimi bu konuda yüksek olursa bebeğe bir etkisi olurmuymus benim değerinde 3.16 çıktı endokrin bölümüne yönlendirdi biraz yüksek çıkmış dedi bakalım yarın dahiliye de randevum var endokrine yönlendirmesini isticem 8+3 haftalık hamileyim geç kalmaktan korkuyorum
canım bende de aynı durum var normalde de hipotiroid hastasıyım 100 mg ilaç kullanıyorum gebelik öncesi 1,17 çıkan değerim bugün (4. hafta) 5,22 çıktı ödüm kopuyo daha doktora da gidemedim. sana ne dedi doktorDoktorlarınız birşey dedimi bu konuda yüksek olursa bebeğe bir etkisi olurmuymus benim değerinde 3.16 çıktı endokrin bölümüne yönlendirdi biraz yüksek çıkmış dedi bakalım yarın dahiliye de randevum var endokrine yönlendirmesini isticem 8+3 haftalık hamileyim geç kalmaktan korkuyorum
Ben endokrin doktoruna gittim ilaç başlattı lavitron 50 mg benimde ilk değerim 3.16 çıkmıştı bir hafta önce tekrar test yaptırdım 1.68 e düşmüş çok şükür erken öğrenip ilaç kullanmak çok onemli düşürmek için birşey olmaz inşallah içini ferah tut banada doktorlar birsey olmaz dediler geç kalmış sayılmayız yani ilaclarini düzenli kullan düşüyor zatencanım bende de aynı durum var normalde de hipotiroid hastasıyım 100 mg ilaç kullanıyorum gebelik öncesi 1,17 çıkan değerim bugün (4. hafta) 5,22 çıktı ödüm kopuyo daha doktora da gidemedim. sana ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?